Najgori scenario izgleda tako što jedva čekate da kupite te cipele iz izloga koje su vam predivne i prelepe i koje jedva čekate da kupite već nedeljama i na kraju, kada postanu konačno vaše, obujete ih i dođe upravo onaj trenutak kada ih i dalje volite, ali se kajete jer ste ih kupili, zbog onih silnih žuljeva koje nosite, te bolova koji nakon svega toga dolaze. Međutim, imamo neke trikove koji će vam pomoći da veoma uspešno rešite ove užasne teškoće.

Najjednostavnije rešenje jeste da stavite najobičnije hanzaplaste na mesta na kojima vas cipele žuljaju, te da tako sprečite trenje i izazivanje i pravljenje novih, što će vam dosta olakšato hodanje u njima.

10 trikova da vaše omiljene cipele više ne bole 10 trikova da vaše omiljene cipele više ne bole

Možete iskoristiti i neki talk ili bebi puder kako biste rešili ovaj problem. Stopala moraju da budu u potpunosti suva, te ih pređite puderom cela, što će sprečiti trenje i nastajanje žuljeva, a vam omogućiti da nosite svoju omiljenu obuću.

10 trikova da vaše omiljene cipele više ne bole2 10 trikova da vaše omiljene cipele više ne bole

Obujte čarape, te ih dobro zagrejte fenom i odmah obujte cipele, te u njima šetajte sobom. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta, a širina čarapa i toplota učiniće da cipele postanu manje tesne i manje će vas žuljati.

10 trikova da vaše omiljene cipele više ne bole3 10 trikova da vaše omiljene cipele više ne bole
Comments