Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

10 znakova da si i zvanično odrasla – sviđalo se to tebi ili ne!

10 znakova da si i zvanično odrasla – sviđalo se to tebi ili ne!

1/3

Iskrena da budem, evo, ove godine punim 25, ali i dalje imam osećaj kao da imam 17 godina. Dobro, ‘ajde neka bude 19. Ali to je to. Uopšte ne mislim da se osećam i ponašam u skladu sa svojim “skorodolazećim” godinama i ja sam sasvim OK sa tim, ali znaš… Ne ide. Ipak, takođe mislim da moja nezrelost važi samo za neke segmente, dok sam u nekim skroz odrasla i mudra! Da, neko ko me zna i sada čita ovo se verovatno valja od smeha, ali dobro. Elem. Postoje neki znaci koji ukazuju na to da si i sama zvanično odrasla, sviđalo se to tebi ili ne, a ako kod sebe uočavaš neke promene ove prirode – to je to. Ozbiljno si zakoračila u svet odraslih, koliko god imala godina. Pomiri se sa tim.

Zapravo uživaš u druženju sa svojom porodicom

Kada si mlađa, sve to te smara, kakvi porodični ručkovi, kakvi bakrači! Pre bi išla u grad ili visila sa drugaricama na telefonu. Ako sada istinski uživaš sedeći sa mamom i pričajući o ozbiljnim stvarima, to znači da si sazrela, odrasla i da shvataš da je porodica zaista najvažnija stvar na svetu. Evo, pod ovom tačkom optužbe – kriva sam!

Raduješ se ostajanju kod kuće

Baš kao i kada je reč o druženju sa porodicom, ostajanje kod kuće uveče ti je bilo ravno samoubistvu! Harakiriju! To je bila najgora kazna za tebe koju nisi mogla da preživiš, a da prvo opasno ne izdramiš. Sada – ne. Neko te je ispalio? To je tebi sasvim u redu, čak, još si i srećna što možeš da ostaneš zavaljena u fotelji i radiš nešto što tebe ispunjava, makar to bilo spavanje ili gledanje u plafon. Dakle, odrasla sam… Pih.

Kuvanje i čišćenje te u stvari opušta (?!)

Kada si odrasla, zapravo, srećna si kada imaš priliku da središ svoj stančić ili skuvaš sebi omiljenu hranu jer inače nemaš baš mnogo vremena. Pustiš omiljenu muziku i ponašaš se kao prava domaćica, sa sve keceljom i kosom vezanom u urednu punđu (da ti ne smeta, a i higijenski je). A kada na internetu pronađeš novi njam recept? Tvojoj sreći nema kraja, jedva čekaš da ga isprobaš! I ovde se pronalazim… Nisi sama!

blog 1 10 znakova da si i zvanično odrasla   sviđalo se to tebi ili ne!

Editors choice