Kakva sezona kada je u pitanju lepota! Od kreativnosti i slobode u izboru boje za kosu, preko upadljivih i svetlucavih tonova na kapcima, pa sve do neprevaziđenog klasika, crvenog karmina, na dosadašnjim revijama koje su prikazivale trendove za sezonu SS19 rodilo se mnogo sjajnih lookova koje ti donosimo u nastavku – sigurni smo da ćeš među ovim najvećim beauty trendovima za leto pronaći onaj koji ćeš sa radošću ispratiti!

Heatwave Beauty

Altuzarra, Michael Kors, Chanel i mnoge druge modne kuće koje su na svojim revijama osim fashion, diktirale i beauty modne trendove, saglasne su u jednom – ovog leta će, razume se, fokus biti na divnom preplanulom tenu i prirodnom sjaju koji koža ima tokom leta, a to lako možeš postići uz malo bronzera – na pravim mestima! Poenta je da rumenilom ili bronzerom (šta više voliš), naglasiš one tačke na licu koje sunce zapravo prvo “uhvati” – nos, centralni deo obraza i jagodica, deo čela između obrva. Dodaj na to i malo hajlajtera i izgledaćeš kao da si se upravo vratila sa plaže! P.S. Neka ostatak šminke bude sveden, radi no-makeup efekta!

Glitter, Gloss & Shimmer

Giambattista Valli, Jeremy Scott, Valentino, Versace… Gotovo da nema dizajnera koji u SS19 kolekcije nije uključio mnoštvo šljokica i sjaja, kako kada je reč o odeći, tako i kada je reč o šminkanju. Doduše, leto je – dozvoljeno nam je, zar ne?! U zavisnosti od toga kako voliš da se šminkaš, istakni oči zavodljivim sedefastim sjajem ili usne – ostatak šminke drži svedenim i što jednostavnijim!

All Or Nothing Nails

Na revijama često vidimo i mnoštvo ideja za manikir. Tokom Nedelje mode u Njujorku, mogle smo da pokupimo zaista dosta inspiracije, a zaključak je jedinstven – nokti moraju da budu u prvom planu! Dakle, razmišljaj u pravcu jarkih nijansi, zanimljviih graphic detalja, pa čak i animal printa – samo da je statement!

Baby Bangs

Modeli na Prada i Miu Miu revijama su prošetali zanimljiv detalj za leto – “baby bangs”! Sasvim kratko ošišane šiške je dosta nas nosilo tokom tinejdžerskih dana, ali izgleda da je baš takav tip frizure ponovo aktuelan. Ukoliko imaš lepo lice i želiš da istakneš obrve i oči, zašto da ne? Osim toga, uz ovakvu frizuru se odlično slaže još jedan od ozbiljnih trendova trenutno, a to su zanimljivi rajfovi.

The Graphic Cat-Eye

Nešto što Dior predloži za SS19 sezonu teško da može da ne postane trend! Savršen primer za to je i takozvani graphic ajlajner, zanimljivih oblika i oštrih linija koji u potpunosti može da promeni svakodnevni, basic makeup. U nekim prilikama koje to dozvoljavaju, pokušaj da ajlajnerom na malo drugačiji način iscrtaš oči – rezultat će ti se sigurno svideti!

Comments