Obući ili ne obući, pitanje je sad? I tako svako jutro kada se otvori garderober, pa se uvatite prvo za jedan džemper, pa onda za drugi, pa vam padne na pamet da biste ipak mogli da obučete haljinu. Ali, to je ipak nešto drugo, ne znate šta da obučete, odakle i potiče cela zbrka, no i za to ima rešenja, čak njih 12, jer ovi autfit daće vam savršenu modni inspiraciju za takve trenutke.

Ukoliko volite opuštenije kombinacije, crne farmerke uz belu majicu, patike, te jedan oversize džemper biče odličan izbor za svaki dan. Uz sve ponesite neku baggy kapu, šal, te ćete zaista izgledati sjajno.

Parka je uvek dobar odabir. Uz kožne helanke, neku bluzu i lizme do gležnjeva, eto vama stila koji će uvek ostaviti dobar utisak.

Malo možete i pomešati stilove. Opuštenu kombinaciju od tamnih farmerki i ležernog duksa, upotpunite čizmama do gležnjeva, nekim šeširom koji je elegantniji, te chocker ogrlicom i izgledaćete apsolutno fantastično.

Iskoristite zimske dane za omiljene džemper haljine ili uže haljine, koje su do ispod kolena, te ih ponesite u jednostavnom autfitu sa čizmama i kaputom. Ovako odevene možete bilo gde da ste krenule, jer će vam odlično stajati.

Comments