Otkad smo čuli za porodicu Kardašijan i njihov show koji ih u korak prati već čitavu deceniju, ona koja se nekako izdvajala iz cele porodice jeste Kendal Džener, a i danas je tako, budući da se jedina odvojila od tog sasvim atraktivnog izgleda koji sve ostale sestre imaju. Sve je to dovelo i do jednog od najpopularnijih modela današnjice, čemu je dokaz i revija “Victoria’s Secret” koja je održana prošle godine u Parizu. Međutim, ono čime još više privlači pažnju jesu njene odlične odevne kombinacije.

Često smo je videli kao primer za savršene autfite, te smo za nju slobodno mogli reći da je kraljica street style-a, a naravno, nijedan autfit nije bio bez odličnog para obuće, a znamo dobro da su visoke potpetice njena velika ljubav, zbog čega smo i izdvojili neke od momenata kada je bila u savšrenoj obući.

Čizma-sandale, kako bismo ih nazvali, ogroman su trend koji ona nije obišla, jer su joj savršeno pristajale.

Često je crna boja u njenom izboru, poput ovih cipela sa otvorenim prstima, koje izgledaju vrlo seksi.

Još jedan model cipela koji je izazvao veliku pažnju pre nešto više vremena, jer su joj odlično stajale i upotpunjavale celokupan autfit.

Ima tu još malo crne boje, te sandale koje imaju vezice sve do butina. Definitivno je da Kendal Džener od obuće zahteva zavodljiv i jako seksi izgled.

Comments