Možda ne volite modele novije generacije, u poređenju sa onim starim, čuvenim ikonama stila, ali ne možete osporiti to da i ove mlade lepotice i te kako imaju smisla za modu. Ono što je trenutno vodeći trend one će prve poneti i, samim tim, poslužiti kao inspiracija devojkama širom sveta. Sa druge strane, one će biti te koje neke komade ili autfite lansiraju pravo u (modne) zvezde i od njih prave trendove o kojima će se tek pričati. Zaključak – obožavamo modele koje god generacije da su!

Danas sa vama delimo stilske cake lepe Džidži Hadid koja i te kako zna da “oduva” svojim zimskim kombinacijama!

Zimski autfit ne može da izgleda dosadno kada ponesete nešto sa ličnim pečatom ili detaljem koji “pada” u oči. Vidite, klasični crni kaput je tu, ali tu su i efektni beli detalji! Jednostavna kombinacija više neće biti tako jednostavna!

didzi 3 12 pravila zimske mode koja smo naučile od Džidži Hadid

Color blocking je jedan od omiljenih trendova svih vremena, a lako se može “primeniti” čak i na zimskim autfitima. Sigurno ćete biti primećene!

dzidzi 1 12 pravila zimske mode koja smo naučile od Džidži Hadid

Kada vam je hladno i nije vam ni do čega, Džidži poručuje – unesite malo jarkih boja u svoj stajling i raspoloženje i vaš izgled će se automatski popraviti!

dzidzi 2 12 pravila zimske mode koja smo naučile od Džidži Hadid

Džidži zna, a mi smo saglasne – uvek je pravo vreme za nošenje kožnih komada! Makar to bila i samo interesantna kožna jakna. Tačka.

dzidzi 4 12 pravila zimske mode koja smo naučile od Džidži Hadid
Comments