Ovo nije tipičan tekst o tome šta svaka žena treba da ima u svom garderoberu jer ne, ne vole svi male crne haljine ili haljine generalno, niti se svako oseća prijatno u klasičnim crnim salonkama jer više voli ravnu obuću. Zato je ovo spisak stvari koji zaista svaka žena može da primeni već u prvoj sledećoj kupovini, bez obzira na to kakav stil voli. Prosto, ovo su esencijalni, ali univerzalni odevni komadi i aksesoari koji će svima biti od koristi kada se nađu u nekoj modnoj dilemi.

Kvalitetne farmerke

Svako, makar povremeno, nosi džins. Zato, kvalitetan par farmerki koji ti savršeno pristaje je nešto što se podrazumeva i što apsolutno vredi svakog uloženog dinara. Za početak, eksperimentiši sa jeftinijim i manje kvalitetnim modelima dok ne pronađeš onaj koji ti najbolje pristaje, kako prema boji, tako prema kroju i samom izgledu teksasa, a kada pronađeš svoj savršeni match, uloži novac u nešto skuplji ali i kvalitetniji par farmerki koji će te dugo, dugo pratiti.

Haljina koju možeš da nosiš od jutra do večeri

Klasični modeli koje lako možeš da transformišeš iz dnevne u večernju varijantu i koji ti dobro stoje kao već pomenut džins, takođe su vredni investiranja, naročito ukoliko voliš haljine. Ukoliko nisi njihov fan, to je u redu – zameni ih pantalonama koje mogu da imaju istu funkciju ili čak i odelom. Sve u svemu, smernice u pogledu boja, materijala i modela ne postoje – vodi se svojim ukusom i onim što misliš da ti dobro stoji.

Odgovarajući grudnjak

Bez obzira na stil i veličinu korpi, svima nam je potreban dooobar grudnjak. Sportski ili čipkasti, izbor je na tebi, samo je važno da svoju funkciju obavlja savršeno, dok se ti u njemu osećaš samouvereno i 100% prijatno. 

Naočare za sunce koje odgovaraju tvom obliku lica

Iako možda nemaš naviku da ih nosiš, verujem da voliš da ih nosiš, naročito kada poseduješ savršen model koji ti stoji kao saliven! Zato, posveti jednu od svojih kupovina potrazi sa naočarima koje ti stoje tako kao da su pravljene za tebe, a koje čak i ne moraju da prate najnovije trendove. Bitno je da tebi lično odgovaraju na svim nivoima.

Udoban pidžama-set

Dosta žena ne posvećuje dovoljno pažnje donjem vešu i stvarima za spavanje – nose šta god im padne pod ruku. Ipak, kako bivaš starija, tako bi već trebalo da imaš svoju kolekciju finih stvari, zato se povremeno počasti kako kompletima veša u kojima se osećaš sjajno, tako i spavaćicom ili pidžama-setom koji je lep koliko i udoban i zaboravi na spavanje u starim stvarima. Nismo više tinejdžerke!

Torba za svaki dan

Preporučili bismo ti klasičnu tote torbu u koju zaista može da stane sve, ali ako si više tip koji voli ranac – samo napred. Ne zaboravi da modu prilagođavaš sebi i tako gradiš svoj jedinstveni stil. U redu je da pored ove imaš i mnogo drugih modela torbi, ali najvažnije je da u svakom trenutku poseduješ onaj model koji možeš da nosiš uvek i svuda.

Comments