Kada ste zaljubljeni trebalo bi da ste istovremeno i ispunjeni. Međutim, da li je uvek tako? Nekada i najmanja svađa može da nas izbaci iz takta, i da nam povod da se zabrinemo. Ako se tako nešto i desi, duboko u sebi svesni ste da ste i dalje veoma zaljubljeni u svog partnera. Ipak, neretko se dešava da smo zabrinuti, iako je naš odnos u najboljem redu.

Slika 192 12 znakova da u vezi hodate po tankom ledu

Zabrinutost je prisutna u vezama, iako je sve ok

Stalno preispitivanje nije dobro. Tolika doza nesigurnosti ipak govori da nešto nije u redu. Da je sve kako treba, vi biste zaista bili srećni i ispunjeni uživanjem u svojoj vezi. Ako konstantno ulažete napore, ne sitne pažnje, ne znake ljubavi, već napore da održite vezu, hm… nešto ne valja. Sreća u vezi dolazi spontano, upravo zato što postoji ljubav. Ako se prepoznate u nekim od znakova koje vam predstavljamo, možda je vreme da preispitate da li vredi ulagati i opstajati u takvoj vezi.

1. Konstantna zabrinutost za opstanak veze. Ukoliko ste stalno zabrinuti da li će vaša veza opstati, velika je verovatnoća da će se završiti neslavno. Nije vredno živeti u strahu ni zbog koga, koliko god vam se čini da je on taj – verovatno nije. Pravi je onaj pored koga ćete se osećati sigurno i srećno.

2. Manipulacija. Ukoliko vi želite da vodite ljubav, a on to izbegava, govoreći da bi gledao film ili išao u prodavnicu, vreme je da se zaista zabrinete. Ne postoji muškarac koji bi radije gledao film nego se odazvao pozivu na seks.

Comments