Ne znam kakvu modnu dilemu imaš, ali znam odgovor na nju – crna! U bilo kojoj varijanti, u bilo kom obliku, za bilo koju priliku, za bilo koji stil… Univerzalna i vanvremenska crna je tu da “izvadi” situaciju kada nemaš pojma šta ćeš sa sobom u modnom smislu, samo znaš da je bitno da blistaš. A nijedna druga boja ti to neće bolje omogućiti od crne jer ona u prvi plan stavlja sve što želiš da istakneš. Zato, pametno je uložiti u novac u neprevaziđene crne komade jer ćeš sa njima rešiti baš svaki problem koji ti pitanje “šta da obučem?” nameće. Veruj!

Dobro, a koji su to komadi? Pa, ako malo “prelistamo” stil Bele Hadid, jer zašto se ne bismo ugledale na modne znalce, uočićemo baš sve što nam je potrebno ovog trenutka u garderoberu. Krenimo redom:

Seksi mala crna haljina

Kada želiš da blistaš kao da si se uputila na crveni tepih, sa malom crnom haljinom ne možeš da omaneš. A bitno je da bude seksi jer, pa… Da bi i ti bila seksi! I nimalo dosadna i jednostavna. I nezaboravna i uvek perfektno stilizovana!

mala crna haljina 13 crnih basic komada koje svaka stylish devojka ima u svom ormaru

Crni čoker

Neki će reći da je vreme čokera prošlo, ali zašto ne bi nosila nešto što ti se dopada i što se uklapa u tvoj stil? Zato, samo napred, a neka ova ogrlica bude što svedenija kako bi se uklopila u svaki tvoj autfit.

Crni top + crni džins

Lagana majica sa tankim bretelama u kombinaciji sa pripijenim džinsom sa visokim strukom je ultra seksi kombinacija za urbane, stylish devojke. Za veče, nosi je uz cipele sa visokom potpeticom, a za casual varijantu, uz omiljene patike.

top i dzins 13 crnih basic komada koje svaka stylish devojka ima u svom ormaru
Comments