Ne znamo da li nam je više frapantna činjenica da je od emitovanja poslednje epizode serije “Seks i grad” prošlo čak 13 godina ili pak to što su tadašnji trendovi pronašli put do naših garderobera – ponovo! Nije da ne volimo Keri Bredšo, naprotiv, samo smo se ponekad zaista ježile od njenih kombinacija (samo ponekad!) ali naravno da je to u tom trenutku bilo na vrhuncu popularnosti i listi modnih trendova koji su “must”. E sad, da li se kolo sreće iliti mode okreće ili je Keri zapravo bila zaista genijalna, pitanje je dana, ali evo koje je to trendove poznata plavuša “lansirala” pravac u 2017. godinu!

“Naked” cipele

Naked haljine, naked cipele, sve što je naked je više nego ikada popularno i danas – u svakom smislu! A budući da je Keri Bredšo zaista kraljica cipela, ni ne čudi nas što je jedan od svojih omiljenih modela “namenila” i za ne tako blisku modnu budućnost.

13 trendova koje je predvidela Keri Bredšo pre 13 godina 11 Trendovi koje je predvidela Keri Bredšo pre 16 godina

Pletene torbe

Ovog leta nije bilo modne blogerke ili trendseterke koja nije odolela čarima pletenih torbi u svim varijantama. Tada je to zvučalo kao novost, ali ih je čak 13 godina pre nas nosila Keri, glavom i bradom!

13 trendova koje je predvidela Keri Bredšo pre 13 godina 12 Trendovi koje je predvidela Keri Bredšo pre 16 godina

Muške kape

Da li si se i ti već “naložila” na top jesenji trend koji podrazumeva nošenje beretki, kačketa i sličnih muških modela kapa? Vidi kako je to nekada nosila Keri i smisli svoj savršeni autfit za naredne mesece.

13 trendova koje je predvidela Keri Bredšo pre 13 godina 13 Trendovi koje je predvidela Keri Bredšo pre 16 godina

Millennial Pink

Ova nijansa je obeležila 2017. godinu, kako kada je u pitanju moda, tako i kada je u pitanju makeup, pa čak i enterijer. Roze boja je bila svuda, baš kao i nekada!

13 trendova koje je predvidela Keri Bredšo pre 13 godina 1 Trendovi koje je predvidela Keri Bredšo pre 16 godina
Comments