#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

1/3

Kao mala bila sam fascinirana princezama, verujem, kao i ti. Dođe maksenbal, u šta ću da se maskiram – u princezu, daaah! Omiljeni lik iz bajke – princeza! Onda sam malo odrasla i shvatila da postoje i prave princeze što me je još više fasciniralo. Ali već danas, uviđam da biti deo kraljevske porodice ipak i nije tako lako, a ni zabavno. Jesi li znala za sva ova (smem li da kažem suluda?) pravila koja čak ni sama kraljica ne sme da prekrši? Doduše, odmah da kažem, neka su danas zastarela. Srećom!

Kraljevska porodica mora da čuva minimum šest gavrana na londonskoj kuli jer, kako kaže legenda, ako gavrani napuste kulu, carstvo će pasti. Iako nije jasno kako ptice zaista mogu da sačuvaju carstvo, i dan-danas se o ovim ptičicama pažljivo brine. Za svaki slučaj!

1 14 iznenađujućih pravila kraljevske porodice koje čak ni sama kraljica ne sme da prekrši

Pripadnike kraljevske porodice ne sme da dodirne neko ko joj ne pripada. Ovo jeste bizarno jer, šta kao, kraljevsku porodicu čine bogovi lično? Pa, ranije se jeste tako gledalo na kralja i kraljicu, ali naravno da je ovo danas prevaziđeno. Kada se poznata ličnost upoznaje sa, recimo, kraljicom, normalno je da se rukuju, ali i poziraju ispred kamere.

2 14 iznenađujućih pravila kraljevske porodice koje čak ni sama kraljica ne sme da prekrši

Oni ne smeju da glasaju. Iako je pravo glasa jedno od osnovnih političkih prava, najbolje je da se kraljevska porodica drži po strani kada su izbori u toku jer se veruje da mogu lako da preokrenu mišljenje većine svojih sunarodnika. Umesto toga, oni se trude da sarađuju sa vladajućom partijom kako bi njihovi zajednički poslovi prolazili glatko.

3 14 iznenađujućih pravila kraljevske porodice koje čak ni sama kraljica ne sme da prekrši

Kraljevska porodica nikada nema političku funkciju iz istih razloga kao i kada je reč o glasanju. Na taj način ne mogu da upravljaju narodom i ne mogu da ostvaruju lične koristi.

4 14 iznenađujućih pravila kraljevske porodice koje čak ni sama kraljica ne sme da prekrši

Editors choice