Olivija Palermo je već godinama unazad stilska ikona od koje se može mnogo toga naučiti kada je moda u pitanju, a žene je širom sveta obožavaju upravo zbog negovanog i prirodnog izgleda, kao i jednostavnog, a šik stila oblačenja. Zato, jasno je da Olivija može da posluži kao savršena #SummerInspo, a evo koje kombinacije smo mi izdvojili kao najbolje i najmodernije za leto koje je pred nama.

Crno-bele kombinacije “rade” tokom cele godine, a naročito ih volimo tokom leta jer su tako easy chic! Omiljenu haljinu sa printom ukombinuj sa ultra popularnim prsluk-sakoom, a ne zaboravi i atraktivne aksesoare!

olivija 1 14 letnjih stilskih lekcija koje krademo od Olivije Palermo

Džins da, ali farmerke ne! Odluči se za ovaj materijal u nekoj drugoj varijati, kao što je na primer spoj košulje i suknje od teksasa!

olivija 2 14 letnjih stilskih lekcija koje krademo od Olivije Palermo

Naočare za sunce su ponekad najveći i ključni aksesoar koji tvom stajlingu daje potpuno novu notu. Šta god da obučeš, ovakav detalj je leti “must have”!

olivija 3 14 letnjih stilskih lekcija koje krademo od Olivije Palermo

Reci “da” baletankama! Nigde ne piše da moraš da nosiš visoke potpetice da bi izgledala kao “milion dolara”! Uz omiljene letnje haljine slobodno ponesi ravnu obuću i otkrićeš sve čari opuštenog i prijatnog leta!

olivija 4 14 letnjih stilskih lekcija koje krademo od Olivije Palermo
Comments