S obzirom na to da prilikom svakodnevnog doterivanja obraćamo pažnju na svaku sitnicu, nipošto ne smemo zapostaviti nokte. Nova sezona uvek donosi nove trendove, ali se oni ne odnose samo i isključvo na odevne kombinacije već i na sve ono što iste može obogatiti. Tako da, evo nekoliko sjajnih ideja za savršeni jesenji manikir, a vi ih pažljivo proučite, pripremite lakove i ukrasite svoje nokte na način koji vam se najviše dopada.

Jesen jeste poznata po lišću u narandžastim i žutim tonovima, ali zašto bismo zaboravljali na ono zeleno, tipično prolećno? Odaberite više zelenih nijansi, a detalje na listovima iscrtajte srebrnim lakom, tankom četkicom.

Ako ste vešte i u sebi krijete pravu umetničku dušu, obavezno isprobajte crno beli manikir sa neodoljivim, zavodljivim šarama. Romantično i ženstveno! Imajte na umu da će vam biti potrebno strpljenje i precizna ruka.

Jednostavno i klasično, ali i dalje savršeno moderno – manikir sa geometrijskim šarama u uvek odličnoj kombinaciji crne, zlatne i nude. Slobodno same odlučite na koji način ćete organizovati boje, a ovo je naš predlog.

Budite spremne za zimu na vreme uz ovaj preslatki manikir! Malo plavog laka i šljokica dočaraće zimsku atmosferu, a savršeni dodatak je i Sneško Belić!

Zaboravite na klasičan francuski manikir – učinite ga mnogo originalnijim i atraktivnijim uz zlatnu i bordo nijansu.

Comments