Čini se da se u svetu mode već desilo sve što je moglo da se desi i ostale smo u nedoumici šta to novo možemo da očekujemo u narednoj godini. Pa, verovatno si već i sama primetila da većina trendova kruži, pa, otprilike je to to što se očekuje i sada. Dakle, mnoge komade koje smo volele u 2016. godini, volećemo i u 2017, ali kako bismo makar malo “začinile” svoja izdanja poslužićemo se nekim lakim trikovima kojima ćemo svoje stajlinge podići na sasvim novi nivo!

U 2017. godini se obuci od glave do pete u jednu boju. Ali, poigraj se sa ovim svedenim autfitom i ponesi različite nijanse iste boje.

trik 1 15 interesantnih modnih trikova koji ti TREBAJU u 2017. godini

Neka majica sa zanimljivim printom ili natpisom bude “centar” tvoje kombinacije, a neka se oko nje “vrti” sve ostalo. Budi urbana i moderna!

trik 2 15 interesantnih modnih trikova koji ti TREBAJU u 2017. godini

Dodaj svom autfitu dodir pliša! Pliš je jedan od top trendova sezone jesen/zima, pa tako nema razloga da ovom pomalo retro materijalu kažeš “zbogom”. Makar ne još uvek. Možeš ga nositi uvek i u svim kombinacijama!

trik 3 15 interesantnih modnih trikova koji ti TREBAJU u 2017. godini

Sloj, na sloj, na sloj, na još jedan sloj daje odličnu kombinaciju! Slobodno ponesi i rolku i košulju i džemper u jednoj kombinaciji i stvori zanimljiv, dinamičan autfit.

trik 4 15 interesantnih modnih trikova koji ti TREBAJU u 2017. godini

Show us some bright colors! U 2017. budi smela i ponesi različite, jarke boje u jednoj kombinaciji. Sigurno ćeš biti primećena, ali i jako moderna!

trik 5 15 interesantnih modnih trikova koji ti TREBAJU u 2017. godini
Comments