Od kada se pojavila u kraljevskoj porodici, Kejt Midlton uzima veliku, svetsku pažnju. Svaki njen korak u potpunosti se posmatra, komentariše i navodi na različite zaključke. Ono što svi mogu reći, jeste da je zaista dostojna svoje krune i titule, te da u sebi kao da poseduje pravo plemićku krv. Mnogo puta su je svetski mediji upoređivali sa majkom princa Vilijama, princezom Dijanom, a evo i kada je to sve neodoljivo podsećala na nju.

U crnoj, balskoj haljini, princeza Dijana se po prvi put javno pojavila sa princom Čarlsom 1981. godine, a 30 godina kasnije, tačnije 2011. godine, Kejt Midlton je skoro identični haljinu ponela na dodeli “Sun Military” nagrada.

kejt midlton 2 15 puta kada je Kejt Midlton bila stilizovana kao princeza Dijana

U zelenom kostimu princeza se pojavila 1983. godine, koji bismo mogli da uporedimo sa autfitom u kojem je Kejt bila 2014. na paradi povodom dana Svetog Patrika.

kejt midlton 3 15 puta kada je Kejt Midlton bila stilizovana kao princeza Dijana

Kažu da tufne nose žene sa savršenim stilom, koje žive luksuznim životom. Princeza je jednu takvu haljinu ponela 1987. godine, a u sasvim sličnoj je bila i Kejt 2013. godine pri poseti Warner Bros studija u Londonu.

kejt midlton 4 15 puta kada je Kejt Midlton bila stilizovana kao princeza Dijana

Aerodromi,sasvim slični autfiti, samo različito vreme. Dijana se u crvenom kaputu, sa crvenom tokom na glavi pojavila 1984. godine na aerodromu u Birmingemu, dok se 2014. godine, takođe na aerodromu, ali na Novom Zelandu u skoro identičnoj kombinaciji pojavila vijvotkinja.

kejt midlton 5 15 puta kada je Kejt Midlton bila stilizovana kao princeza Dijana

Još jedan autfit sa tokama, samo ovog puta beli. Samo što je princeza u njemu 1985. godine, dok je Kejt sličnu kombinaciju odabrala 2015. godine za krštenje malene princeze Šarlot.

kejt midlton 6 15 puta kada je Kejt Midlton bila stilizovana kao princeza Dijana
Comments