Svaki rođendan je poseban, ali 25. je ipak jedan u nizu onih najposebnijih. Hej, nije mala stvar dostići četrt’ veka!

I punoletstvo je velika stvar, naročito kada dugo čekaš taj “sada sam velika” trenutak, ali čini mi se da tada, sa 18 godina, i dalje ne znamo ništa o životu, o sreći, o pravim vrednostima i onome što je stvarno važno. Sa 25 je već nešto drugačije. Ako ništa drugo, makar smo zrelije i (nadam se) svesnije sebe, onoga što želimo i onoga što nas čini srećnim i ispunjenim. Dakle, 25. rođendan je velika stvar i zato tog dana treba da slaviš sve – sebe, to što jesi, svoj život i sve ono što ga čini. Kako to da uradiš?

Ugodi sebi! Šta god da si želela da isprobaš – sada je trenutak. Idi na masažu, manikir, pedikir, spa… Ovo je tvoj dan!

Počni da ispunjavaš svoju “bucket” listu! Putovanje? Knjiga? Hobi? Počni da ispunjavaš makar nešto što si sebi zacrtala za “nekad u životu”. Nije da si na pola života, ali zašto da ne počneš da ispunjavaš sebi želje?

Kupi sebi “must have” komad! Da, da, materijalne stvari nisu hrana za dušu, ali jesu dobar rođendanski poklon, zar ne? Počasti se i kupi te kožne pantalone o kojima si već neko vreme maštala!

Druži se sa ljudima koje znaš ceo život! Ima li boljeg načina da provedeš svoj rođendan nego da budeš sa ljudima koje voliš? Zabava je zagarantovana!

Slušaj omiljenu muziku celog dana! Said enough!

rodjendan2 15 stvari koje treba da uradiš na svoj 25. rođendan
Comments