Kada smo se prvi put susreli sa rijaliti šou programom “U korak sa Kardašijanovima”, Kendal Džener smo upoznali kao malu, slatku devojčicu koja s vremena na vreme sa svojom mlađom sestrom Kajli napravi po koju ludost. Njih dve su, kroz sve sezone ovog rijalitija, rasle pred našim očima, ali gotovo da nismo mogli ni da pretpostavimo da će ćerke Brusa i Kris Džener dostići slavu koja je, možemo slobodno reći, veća od slave koju su dostigle njihove polusestre. I dok se Kajli posvetila karijeri u industriji lepote, Kendal je postala neverovatno uspešan supermodel, toliko uspešan da joj je ukazana čast da krasi ovogodišnje septembarsko izdanje magazina “Vogue”. Osim toga, ona je muza Olivijea Rustenga, Karla Lagerfelda, Dajen fon Furstenberg i mnogih drugih modnih dizajnera čije je kreacije nosila na modnoj pisti, ali i na crvenom tepihu, dok se posebna pažnja posvećuje njenim street style kombinacijama, koje su neprikosnovene. Kendal je, upravo zahvaljujući svojoj karijeri, uspela da se otrgne od popularne joj porodice i postane ime za sebe, a zahvaljujući svojim besprekornim odevnim kombinacijama dobila je još jednu titulu – kraljica street style-a. Ovo su njeni najbolji modni izbori.

Jedno od modnih izdanja Kendal Džener kojima je u poslednje vreme skrenula pažnju na sebe, upravo je ova kombinacija svilene bluze brenda Gucci, upadljivo žute boje, strukirane suknje navy stila i kožnih čizama, uz koju je, kao poseban detalj, ponela somotsku choker ogrlicu. Popularna manekenka je ovu odevnu kombinaciju ponela na snimanju emisije Jimmy Kimmel Live!.

kendal dzener od zvezdice rijalitija do kraljice street style a 1 16 dokaza da je Kendal Džener kraljica street style a (GALERIJA)

Kendal u svoje omiljene modne brendova ubraja i brend Givenchy, pa je grudnjak ove modne kuće bio logičan izbor za jedno od njenih pojavljivanja u javnosti. Ponela ga je na Adelinom koncertu sa providnom bluzom sa dugim rukavima, pocepanim farmerkama i čizmama koje su dizajn Kanjea Vesta za brend Yeezy.

kendal dzener od zvezdice rijalitija do kraljice street style a 2 16 dokaza da je Kendal Džener kraljica street style a (GALERIJA)

Lepa manekenka je na ulice Los Anđelesa donela pravi francuski šik stil, kada se u društvu svoje porodice pojavila odevena u top spuštenih ramena, crne bermude i čizmice sa printom u vidu zmijske kože, a svoj look upotpunila efektnom maramom koju je vezala oko vrata, mačkastim naočarima za sunce i neprevaziđenim crvenim karminom.

kendal dzener od zvezdice rijalitija do kraljice street style a 3 16 dokaza da je Kendal Džener kraljica street style a (GALERIJA)

U stilu pravog supermodela, Kendal je na ulicama Menhetna pokazala da i potpuno klasična odevna kombinacija može da izazove mnogo pažnje. U pitanju je spoj kratke bele majice, tamnijeg džinsa i čizama modne kuće Louis Vuitton koje su samo doprinele ovom savršenom spoju.

kendal dzener od zvezdice rijalitija do kraljice street style a 4 16 dokaza da je Kendal Džener kraljica street style a (GALERIJA)

Možemo reći da je garderoba različitih krem nijansi omiljena popularnoj Kendal! Nama se posebno dopao ovaj pomalo šljampav, ali svakako stajliš spoj strukiranih pantalona širokih nogavica, glomaznog džempera ispod koga se navire čipkasti grudnjak, belih patika i crne damske clutch torbice.

kendal dzener od zvezdice rijalitija do kraljice street style a 5 16 dokaza da je Kendal Džener kraljica street style a (GALERIJA)
Comments