Možda si jedna od onih devojaka koje imaju izgrađeno super samopouzdanje, možda još uvek kuburiš sa istim, a možda ti se samo s vremena na vreme desi da ono jednostavno izostane. Znaš već, probudiš se ujutru i prosto osetiš da to neće biti tvoj dan! Raspoloženje ti je u “daunu”, energija na nuli (mada se nekad spusti i niže), samopouzdanje se toliko klati da nisi u stanju ni kafu da skuvaš sa stavom, a kamoli da preguraš dan. Hej, hej, pre nego što potoneš još dublje, seti se da se svima dešava da tokom nekih dana nisu svoji, da im zafali samopouzdanja i volje da ustanu iz kreveta i to je sasvim u redu. Bitno je da postoje slatki i laki načini da se to promeni, a počni od toga što ćeš se najpre pogledati u ogledalo i reći sebi: “Ovo će biti dobar dan!” Uostalom, na raspolaganju ti je ista količina vremena koju ima i Bijonse, zar ne?

1. Pevaj dok se tuširaš, što glasnije možeš! Zamisli da si na dodeli Gremija i pusti da te atmosfera ponese! Možeš da zamisliš da si, eto, Bijonse. Who run the world? Da, ti!

2. Iskipi ti kafa, pukne ti kesa sa đubretom, isprljaš bele pantalone koje samo što si obukla, čiste… Sitni maleri nisu razlog da se obeshrabriš. Opsuj (makar u sebi!) i biće ti lakše jer – katarza. Psihološki je dokazano!

3. Ispravi se! Ljudi koji imaju mnogo samopouzdanja nikada ne idu pognuti. Prava leđa, grudi napred i oseti kako te ispunjavaju dobro raspoloženje, samopouzdanje, energija i pozitivne misli. Mmm, prijaaa…

4. Stavi svoj omiljeni parfem. Kada mirišeš sveže, lepo, onako kako najviše voliš – sigurno ćeš biti samouverenija!

5. S tim u vezi, samopouzdanje možeš podstaći i omiljenim komadom nakita (jer znamo da je nakit najbolji prijatelj svake žene)! Osećaj se ženstveno i samouvereno gledajući kako se narukvica presijava na tvojoj ruci podsećajući te da treba da se osmehneš i budeš srećna. Samopoudanje dolazi iznutra, to znamo, ali ga možeš pronaći i u novoj PANDORA Reflexions kolekciji!

6. OK je da budeš sujeverna. Ako ti predstoji važan dan, slobodno kucni u drvo za sreću ili obuci srećnu košulju – zašto da ne!

7. Zauzmi “moćnu pozu”. Znaš, kao Supermen. Jer ti to i jesi i moći ćeš da ostvariš sve što si zamislila, koliko god sumnjala u sebe.

8. Kafa takođe pomaže! Daće ti energiju, zagrejaće te, razbuditi i olakšati ti da se koncentrišeš. A onda ćeš biti osnažena da se uhvatiš u koštac sa svim svojim “to-do” listama.

Comments