Ograničite vašu izloženost

Vaša koža treba da bude njegovana. Predug boravak na suncu i prevelika izloženost toploti u vrelo ljetnjem periodu može opustiti vašu kožu i dovesti je u gore stanje od postojećeg. Izlaganje hlorisanoj vodi može da predstavlja veliki problem, takođe. Ukoliko smanjite izloženost ovim stvarima, rezulatati će biti vidljivi u veoma brzom vremenskom periodu.

Minerali i morske soli

Naučnici misle da morska so može pomoći na našem putu ka željnom izgledu. Korišćenje minerala podstiče jaču cirkulaciju krvi i stvara zdravu i elastičnu kožu. Utvrđeno je da ovo ima dobar efekat kod većine ljudi. Pokušajte koristiti minerale i soli dva puta dnevno pri tuširanju, i najmanje tri puta nedeljno. Sami ćete se uvjeriti koliko pomaže. Mineralna so u kombinaciji sa malo pijeska, izuzetan su način da besprjekorno zategnete vašu kožu.

zategnuta koza 20 načina da zategnete vašu kožu nakon mršavljenja (1. deo)

Kreme sa kolagenom

Jedan od načina na koji ćete vašoj koži najbolje pomoći je korišćenje krema sa kolagenom. Kreme sa kolagenom su specijalno dizajnirane u borbi protiv labave kože. Upravo zbog toga one su malo skuplje, ali moramo znati da one vrijede troška. Imajte na umu da su ove kreme provjerene i testirane, tako da vaš novac neće biti investiran uzalud. Prirodni kolagen vraća vlažnost i elastičnost koži lica i vrata. Kolagen kremu treba nanositi dva puta dnevno, međutim, morate biti veoma oprezni, jer ona ne djeluje na sve tipove kože jednako!

Comments