Prigušeno svetlo nije dopuštalo da vidi boju očiju, iako su je posmatrale sa onoliko strasti kao da ih poznaje. Poslednji gutljaji šampanjca klizili su niz grlo, u glavi je već videla scenario u kojem je haljina dotakla pod. Njegova blizina je mirisala na muževnost, od koje je dobila vrtoglavicu. Trenutak kad svaka reč postane buka, a samokontrola nestane. Jedino što su čuli je muzika, glasna i zanosna, dok su njegove ruke grejale njen struk…

Slika1 20 seksi R&B pesama (1. deo)

Girl, you gonna think I invented sex

Ne postoji ništa kao seksi R&B džem da dobro oraspoloži u najintimnijim momentima. Nazivaju to muzikom za spavaću sobu, tihom olujom, kreatorima raspoloženja, i u okeanu poznatih numera izdvojila sam 20. Evo prvog dela te liste.

1. R. Kelly – “Bump N’ Grind”

2. Aaliyah – “Rock The Boat”

3. Ginuwine – “So Anxious”

4. Keith Sweat Featuring Athena Cage – “Nobody”

5. Beyonce – “Speechless”

6. Ginuwine – “In Those Jeans”

7. Barry White – “Can’t Get Enough of Your Love”

8. D’Angelo – “Untitled [How Does It Feel]”

9. Prince – “Do Me Baby”


10. Ciara – “Like a Surgeon”


Katarina Vesin je budući novinar. San joj je da proputuje svet i napiše putopise. Oduvek piše prozu i poeziju, inspiraciju nalazi svuda oko sebe. Veliki je ljubitelj rep i r&b muzike, nepopravljivi je optimista i borac, obožavatelj životinja. Voli modu, a posebnu strast gaji prema obući. “During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams!” (Tupac Shakur)

Comments