Muzičari su nam pripremili koncerte iz svojih domova

Mnogi poznati muzičari susreli su se sa otkazivanjem nastupa i turneja, na veliku žalost svoje publike. Ipak, neki od njih odlučili su da obraduju svoje fanove live snimcima na Instagramu ili Youtubeu, na kojima su nastupali iz svojih domova. Slušati muziku uživo i biti u mogućnosti da uživam u nastupima muzičara koje volim donelo mi je mnogo sreće u karantinskim danima, i učinilo da se na trenutak osećam povezanom sa svim ljudima koji prisustvuju istom live-u, kao da sam ponovo na nekom od koncerata, a verujem da nisam jedina koja se tako oseća.

Crayola je lansirala kolekciju voštanih bojica u svim bojama kože

Poznati brend Crayola lansirao je pakovanje voštanih bojica u različitim bojama kože, kako bi deca bila slobodna i imala način da prikažu boju u kojoj sebe vide, umesto da među bojicama ne mogu da pronađu baš onu koja im je potrebna. Ovo se možda čini kao mala stvar, ali velika je onda kada shvatimo da se deca u ranim godinama izražavaju upravo kroz crtež – i zato im je tada potrebno da mogu da predstave sebe i svet oko sebe onakvim kakvim ga doživljavaju.

Shvatili smo važnost konekcije među ljudima

U trenucima u kojima su nam naši prijatelji i porodica nedostajali, shvatili smo koliko nam oni zapravo znače. Ovog puta smo izdvojili vreme da se čujemo ili prošetamo, nismo otkazali viđanje, našli smo način da podelimo značajne trenutke. Ove godine setili smo se da jedni druge pitamo kako si, i setili smo se da kažemo jedni drugima nedostaješ i volim te. I nadam se da će se ova nova tradicija održati zauvek.

Naslovna fotografija: instagram.com/velvetdynasty

Jovana

Comments