U nedelju uveče održana je 27. dodela prestižnih SAG (Screen Actors Guild Awards) nagrada. To je jedina ceremonija koja je posvećena isključivo glumcima i čiji je žiri sastavljen samo od glumaca. Budući da je ove godine, zbog svetske pandemije, dodela nagrada bila održana virtuelno, nominovani glumci su crveni tepih zamenili su kućnim, a svoje dizanjerske haljine i odela predstavili su na svojim Instagram profilima. Pokazali su nam da to što se svećanost održava virtuelnim putem nije razlog da manjka glamura i raskoši, a mi vam donosimo najbolje outfite.

Anya Taylor-Joy

Anya se odlučila za haljinu kreatorke Vere Wang, u nude boji sa crnom čipkom. Nakit koji je nosila imao je vrednost od ukupno 820.000 dolara, a potpisuje ga naravno kuća Tiffany & Co. Anya je bila nominovana u kategoriji za najbolju glavnu glumicu u TV seriji, zajedno sa Nicole Kidman i Kerry Washington – i pobedila je.

Kaley Cuoco

Ovu glumicu koju pamtimo iz kultne serije “The Big Bang Theory”, trenutno možemo gledati na HBO kanalu u novoj krimi humorističnoj seriji “The Flight Attendat”, za koju je i bila nominovana za najbolju glavnu glumicu u humorističnoj seriji. Nažalost, kući nije odnela nagradu (je l’ možemo i dalje tako da kažemo kada nije iz kuće ni izašla?), ali je izgledala savršeno u pink dugačkoj haljini modne kuće Prabal Gurung i Louboutin cipelama.

Kerry Washington

Vatrenu Oliviu Pope trenutno možemo gledati u mini seriji “Little Fires Everywhere”, gde nas zajedno sa Reese Witherspoon vraća u devedesete godine prošlog veka. Sinoć je nosila haljinu modne kuće Etro koju je naglasila za Bvlgari nakitom.

Jurnee Smollett

Omiljeni izgled ovogodišnje SAG dodele nagrada, definitivno je odevna kombinacija glumice Jurnee Smollet, koja se odlučila za ciklama haljinu sa spuštenim naramenicama dizajnera Zuhaira Murada iz njegove Pre-Fall 2021 kolekcije. Oko vrata je nosila rubine i dijamante iz Bvlgari kolekcije.

Comments