Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

2Hot4Stage FEST je jedan od najvećih regionalnih festivala urbane, ulične kulture. Održaće se od 23. do 25. februara 2018. godine u Beogradu. Ideja festivala je da svake godine okupi veliki broj uličnih i hip hop umetnika iz celog sveta, kao i ljubitelja ove subkulture na jednom mestu. Ovaj trodnevni festival, koji je prošle godine posetilo više od 2500 ljudi sa područja bivše SFRJ, obuhvatiće svojim programom plesna takmičenja, grafiti izložbu i radionice, umetničke, pevačke i igračke performanse, edukativne radionice, kao i žurke koje će obeležiti nastupi nekoliko najboljih regionalnih DJ-eva i Mc-eva.

Tema ovogodišnjeg festivala nosi naziv “Veština je u tebi”, a kroz taj koncept povezaćemo elemente hip hop subkulture sa kulturom dalekog istoka.

Promo dan festa biće održan 22. decembra povodom zagrevanja za četvrti po redu 2Hot4Stage festival. Program je obogaćen visokim interaktivnim sadržajem između učesnika i publike, a čitav dan biće zaokružen mash up žurkom  DJ Me High Low-a, u klubu Šećer, koji ujedno slavi 50 godina svog postojanja.

received 1758244800884211 2Hot4Stage festival   promo dan

 

Za pesnike, tekstopisce i repere:

U okviru promo dana osmišljen je online konkurs za MC-eve i teskstopisce od kojih se očekuje da osmisle 16 linija  na temu “Veština je u tebi” i pošalju ih na mail redakcija@mypeople.in.rs do 21. decembra, a pobednik će biti proglašen na žurci u Šećeru! Nagrada je novogodišnji paketić koji je spakovao 2Hot4Stage fest, a sudije su urednik hip hop magazina “My People” – Ivan Ristić, organizator festivala Aleksandar Marković i afirmisani predstavnik rep scene – Kendi.

Za plesače:

Plesnu radionicu / popping, održaće predstavnik 2Hot4Stage crew-a iz Melburna (Australija) – Dedicate, na adresi Dobračina 30b od 16:30 – 18:00h. Radionica je besplatna, a zainteresovani se mogu prijaviti na mejl –  toohotforstage@yahoo.com .
received 1758244664217558 2Hot4Stage festival   promo dan

Za ljubitelje urbane kulture:

Beatbox radionica od 21h do 22:30h je takođe besplatna i otvorena za sve koji bi da se oprobaju u umetnosti imitiranja perkusija sopstvenim ustima. Predavač je Igor Srećković, poznatiji kao Sick Prime. Prijave poslati na mejl sickprime@gmail.com.
Sick Prime će sa svojim kratkim nastupom biti i specijalni gost večeri na žurci u Šećeru, koja će biti kruna promo dana, 22. decembra.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Editors choice