Krisi Tajgen, manekenka neobične lepote i supruga pevača Džona Ledženda, uvek je privlačila pažnju gde god se pojavi. Jer, ima ono “nešto”, zar ne? Prosto, ne možete ostati ravnodušni na njenu pojavu, a priznaćete, zaista jete uvek odlično stilizovana, bilo da je u pitanju autfit, šminka ili frizura. A kada neko zaista ima stila, sasvim je logično što želimo da ga “iskopiramo”!

Ako i same volite da se oblačite u crno od glave do pete, sigurno će vam se dopasti tri stajlinga koje vam danas predstavljamo. Nama se čini da su upravo ova izdanja jedna od najlepših kada je u pitanju Krisi Tajgen i zato ćemo ih rado “maznuti” prvom sledećom prilikom!

Dakle, volite crno? Volite i košulje? Odlično! Odaberite jednu dugu crnu koja se može nositi poput haljine, ukombinujte je uz bež sandale i tašnicu u sličnoj nijansi ili sa upadljivim printom, kako biste razbile monotoniju. Možete odabrati košulju-haljinu koja je elegantnija, satenska, poput Krisi, ukoliko želite otmenije izdanje, ili neku malo ležernijeg materijala, za svakodnevne kombinacije. Budite smele i otkopčajte koje dugme više, a dekolte “začinite” zavodljivim čipkastim grudnjakom. Naravno, ovo je odličan izbor za večernje varijante ili prvod sa svojim dragim. Kosu možete uviti u blage talase, a ako ne volite napadnu šminku, odlučite se za onu u nude nijanasama.

krisi tajgen 1 3 najbolja stajlinga Krisi Tajgen
Comments