Znamo, znamo, svaka nova modna sezona donosi i nove modne trendove za koje se stručnjaci “kunu” da su sjajni, da su veliki i inovativni, da su obavezni i tako u krug. Sve je to u redu, nema devojke koja makar povremeno ne voli da se dotera po poslednjoj modi, ali problem je kada nam se “serviraju” trendovi sa kojima ne znamo šta ćemo, ne znamo ni kako se stvarno nose “in real life” i koji nas teraju da se zapitamo – OK, imam taj ključni komad i sad, šta ću sa njim?!

Jasno nam je da je praćenje trendova ponekad zaista tricky, zato ti danas predstavljamo tri najveća jesenja trenda i otkrivamo ti šta treba da radiš sa njima, odnosno, kako se oni zaista nose!

Statement sako

Sakoi su u modi više nego ikada, naročito oni statementupadljivih boja, materijala, printova… Na tebi je da odabereš svoj model! I, s obzirom na to da je ovaj komad sam po sebi upečatljiv, potrebna ti je neka “mirnija” kombinacija poput, recimo ove: omiljene pantalone ili džins + jednostavna majica sa zanimljivim natpisom + klasični aksesoari u vidu čizmica do članaka i torbe u istom stilu i tonu. Kako bi sako bio taj koji “nosi” celokupnu kombinaciju, neka boje tvog autfita budu svedene i celokupan look što minimalniji, izuzev sakoa, naravno.

statement sako 3 najveća jesenja trenda + kako se oni stvarno nose
Comments