3 neprevaziđena odevna komada za svaku priliku

Predstavljamo vam tri klasik odevna komada brenda Esmara koje možete naći u LIDL lancima prodaje, a koji su esencijalni komadi za garderober svake žene – jer ih možete kombinovati uz više outfit-a i za skoro svaku priliku. U pitanju su ženstvena trikotažna suknja do gležnjeva, udobne skinny crne pantalone i urbana, komforna duks haljina. Ove artikle odlikuje pouzdani nemački Hohenstein kvalitet, koji garantuje postojanost, otpornost, bezbednost materijala i tačnost veličina, a cena im je takođe pristupačna. Za svaki od ovih komada, posebno za vas osmislili smo po dve stajling varijante, koje su uvek aktuelne i ne izlaze iz mode.

Esmara crna suknja u ELEGANT EVERYDAY stajlingu

U elegant everyday stajlingu, crnu suknju ukombinujte uz jednobojnu trikotažnu bluzu uz telo u intenzivnoj boji, a zatim i poluduboke crne čizme koje su ove jeseni ponovo u trendu. Kompletan stajling zaokružite malom crnom belt torbom, efektnom ogrlicom i naočarima za sunce.

389A9090 3 neprevaziđena odevna komada za svaku priliku

Esmara crna suknja u MODERN CASUAL stajlingu

Ukoliko vas podjednako zanimaju elegantnost i urbanost, modern casual je savršen look za vas. U elegantnu crnu suknju uvucite širu jednobojnu majicu, a zatim preko nje obucite crop jaknu kariranog dezena koja doprinosi urbanom i mladalačkom izgledu. Ceo stajling upotpunite patikama koje će takođe prikazati vašu ležernost.

389A9202 3 neprevaziđena odevna komada za svaku priliku

Esmara duks haljina u NEW AGE SPORTY stajlingu

Kako biste postigli new age sporty stajling, jednostavnu i udobnu crnu duks haljinu, koja će i nakon više nošenja i pranja zasigurno zadržati svoj oblik i boju, ukombinujte sa šuškavom jaknom za hladnije dane u dobrom printu ili dezenu, a zatim ceo look upotpunite trendy belim patikama. Ovaj look možda deluje jednostavno, ali veoma je efektan.

389A9234 3 neprevaziđena odevna komada za svaku priliku

Esmara duks haljina u URBAN EVERYDAY stajlingu

Za urban everyday look spod komforne duks haljine obucite dugu potpuno zakopčanu belu košulju, a zatim ovaj outfit upotpunite polu-dubokim crnim čizmama. Kompletan stajling naravno zaokružite adekvatnim aksesoarima, kao što su belt torba koja će vam naglasiti struk i efektne naočare za sunce.

389A9320 3 neprevaziđena odevna komada za svaku priliku

Esmara crne pantalone u CITY CHIC stajlingu

Ako ste žena koja je stalno u pokretu, city chic je pravi look za vas. Za ovaj look uske crne pantalone koje su uvek u trendu uklopite sa elegantnom dezeniranom košuljom, a preko nje obucite urbani, ali i classy, oversize sako kariranog dezena. Kompletirajte stajling nude cipelama na štiklu a od aksesoara odlučite se za efektne naočare za sunce.

389A9423 3 neprevaziđena odevna komada za svaku priliku

Esmara crne pantalone u CLASSY BUSINESS stajlingu

Za sve zaposlene žene i devojke, classy business je idealan outfit za odlazak na posao. U njemu crne udobne pantalone, sa jakim vezama i spojevima od kvalitetnog materijala, ukombinujte sa nežnom jednobojnom košuljom i neprevaziđenim trench mantilom, a od obuće odlučite se za čuvene oxford cipele. Look upotpunite efektnim aksesoarom kao što je chunky ogrlica.

389A9452 3 neprevaziđena odevna komada za svaku priliku

Uživajte maksimalno u svakom danu noseći udoban tekstil nemačkog kvaliteta.

LIDL LOGO 1 3 neprevaziđena odevna komada za svaku priliku

Produkcija fotografija i videa: WANNABE MEDIA studio

 

Comments