I još jedno jutro počinje, budiš se, stavljaš sebi kafu i jedva otvaraš oči, a već moraš da se suočiš sa prvim problemom za taj dan, šta obući za posaom, a da ne izgledaš isto, monotono i slično kao juče. Da, tebi neće to delovati nekako realno, ali je potrebno da imaš bar tri odevna komada u svom garderoberu koja nosiš konstantno, ne moraš da ih imaš u više modela i boja, već da znaš kako da činiš da svaki put izgledaju drugačije i novo.

Pantalone

Pantalone su svakako najzahvalniji odevni komad kada su poslovne kombinacije u pitanju, prikladne su, uvek u njima deluješ ozbiljno, a pružaju ti potpunu udobnost u svakom trenutku. Mogu uvek da budu crne, bele ili u nekoj drugoj boji koju voliš, ali isto tako uvek mogu da izgledaju sasvim drugačije, u zavisnosti od toga sa čim ih dalje kombinuješ. Jednog dana neka to budu majica i sako, drugi neka lepršava bluza zanimljivog dezena, neka formalna košulja, i tako sve dok ne dođeš do kraja svog ormara, a mogućnosti su sasvim sigurno skoro pa neiscrpne.

bussines otufit 4 3 poslovna autfita koja možeš da nosiš iznova i iznova bussines otufit 5 3 poslovna autfita koja možeš da nosiš iznova i iznova bussines otufit 9 3 poslovna autfita koja možeš da nosiš iznova i iznova
Comments