Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Priznajemo, mi smo jedne od onih koje su se radovale dolasku jeseni, ali pre nego što se naljutiš, znaj da za to imamo dobro opravdanje: reč “jesen” u našim glavama znači samo jedno – došla je nova modna sezona, a sa novom modnom sezonom dolazi i toliko novih trendova koje definitvno moramo da isprobamo! Ah da, tu je i slojevito oblačenje i toliko stylish aksesoara koje napokon možemo da “uključimo” u svoje kombinacije. Ali, kamo sreće da nova sezona donosi samo ovako lepe stvari!

Sa dolaskom jeseni, sve smo se suočile sa pravom beauty noćnom morom! Naša kosa je počela pojačano da opada i – jednostavno ne može da stane! Probudimo se, na jastuku kosa. Češljamo se, četka je puna. A kada je vezujemo ili stilizujemo na bilo koji način problem je isti – ponovo gomila kose ostaje u našim rukama! Zvuči poznato?

Da se razumemo, dođe nam da odmah sednemo i plačemo! Pa kako da žena bude bez jake, guste, raskošne kose?! Bez svog zaštitnog znaka? Kako da se osećamo lepo i samouvereno kada osećamo da nam nešto fali? Hm, kosa koja nam je opala, možda?

Ne očajavaj! Predlažemo ti tri proverena načina da svoju kosu ponovo učiniš jakom i otpornom:

Redovno je šišaj!

Bez obzira na to koji je tvoj tip kose, ono što je sigurno jeste da moraš redovno da je šišaš kako bi ona uvek izgledala negovano i zdravo. Redovnim skraćivanjem krajeva, postepeno ćeš je učiniti jačom i otpronijom jer je jednostavno – obnavljaš. Ukoliko ti to ne predstavlja veliki problem, slobodno se odluči za drastičniju promenu i kosu skrati što više (zapravo, sve ono što je oštećeno i što ti zaista nije potrebno!) i ne samo da će ti se sigurno dopasti promena već će ti i tvoja kosa biti beskrajno zahvalna!

BadHairDay je prošlost Evo kako da sprečiš opadanje kose zauvek 3 proverena načina da rešiš problem slabe kose sklone pucanju 3 proverena načina da rešiš problem slabe kose sklone pucanju

Editors choice