Otkako je mobilni telefon postao sastavni deo našeg dana, pa i života, njegovoj kupovini pristupamo jako ozbiljno i sve je više kriterijuma koje naš novi uređaj treba da ispuni da bismo mu dali šansu. Srećom, tržište osluškuje naše potrebe, pa tako stalno nastoji da unapredi svoju ponudu kako bi svaki korisnik na kraju dana bio zadovoljan svojim novim “ljubimcem”. Ne krijemo, mi smo u poslednje vreme opsednuti Huawei P40 serijom koja je sada obogađena Huawei P40 Pro +, Huawei P40 Pro i Huawei P40, novim flegšip telefonima vrhunskog dizajna, sa revolucionarnim inovacijama fotoaparata koji radikalno proširuju mogućnosti mobilne fotografije i videografije. Zvuči kao sve što želimo od telefona, zar ne? Ukoliko smo ti zagolicali maštu, u nastavku otkrij još neke karakteristike zbog kojih je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon, a najbolje od svega je to što je on od danas u prodaji!

P40 Pro Plus White e1593761280721 3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Kamera i performanse

Huawei P40 serija nastavlja tradiciju po kojoj je Huawei P serija najpoznatija, a to je izuzetno iskustvo fotografisanja. Napredni sistem kamera Ultra Vision Leica, koji je dostupan sa trostrukom, četvorostrukom i petostrukom kamerom, omogućiće ti da istražuješ život i kreiraš priču po svojoj meri, beležeći neverovatne detalje i prizore kojih ćeš želeti uvek da se sećaš, a koji izgledaju baš onako kako si ih videla i svojim očima. Fenomenalnim fotografijama doprineće i mogućnost Huawei kamera da zumiraju i “uhvate” prizore koje na prvi pogled ne primećuješ, a sve to zahvaljujući 100x maksimalnom digitalnom zumu kojim se odlikuje moćni Huawei P40 Pro +.

Huawei P40 Pro i Huawei P40 Pro + poseduju glavnu kameru od čak 50MP koja je najnaprednija kamera do sada, kao i prednju kameru od 32MP uz koju će tvoji selfiji biti bolji nego ikad! Kamere telefona podržavaju automatsko fokusiranje i bokeh reprodukciju, što omogućava stvaranje izvanrednih efekata portreta koji su karakteristični za Huawei uređaje. Za one koji svoju foto-igru žele da podignu na viši nivo, tu je Huawei Golden Snap, koji uključuje AI Best Moment, novu funkciju pametne fotografije koja bira najbolje kadrove sa “pokretne” slike. AI Remove Passerby i AI Remove Reflection mogu ukloniti neželjene objekte i odsjaj iz kadra, što ti omogućava da jednostavno unaprediš svoje fotografije.

P40 Pro Plus Black Lifestyle e1593764020153 3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Dizajn

Huawei P40 Pro i Huawei P40 Pro + odlikuje elegantan, prefinjen dizajn, koji je tako jednostavan, a tako moćan. Inspirisan umetnošću kretanja, displej telefona je zakrivljen na sve četiri strane, stvarajući oblik koji podseća na vodu koja preliva preko ivice. Izuzetno uski okviri i prostrani zaobljeni uglovi čine da telefon izgleda kao da ni nema ivice ekrana, što pruža imerzivno iskustvo gledanja sadržaja na ekranu, kao i ergonomski oblik telefona, izuzetno zgodan za držanje.

Huawei P40 Pro + odlikuje se jedinstvenim keramičkim zadnjim panelom koji doprinosi kako izdržljivosti telefona, tako i njegovom izgledu koji osvaja na prvi pogled. Dostupan u dve boje, White Ceramic i Black Ceramic, ovo je najkorisniji aksesoar koji ćeš želeti da imaš!

P40 Pro Plus White Lifestyle 2 e1593764045966 3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Aplikacije

Na kraju, nikako ne smemo da zaboravimo na aplikacije! Huawei nudi širok spektar globalnih i lokalnih aplikacija na AppGallery, zvaničnoj Huawei prodavnici aplikacija, a odlična alternativa za dolaženje do svih najpopularnijih aplikacija je preuzimanje MoreApps aplikacije koja je dostupna na Huawei AppGallery. Uz to, na raspolaganju su ti odlični Huawei mobilni servisi kao što su Huawei Video, Huawei Music i Huawei Reader, koji se stalno ažuriraju novim, izuzetnim sadržajem. Uz ovakav telefon ti prosto nikada neće biti dosadno!

P40 Pro Plus Black Lifestyle 2 e1593765089651 3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Fotografije: Promo

Comments