Nemaš ideju šta da radiš sa kosom ovih dana? Posle pitanja “Šta sada da obučemo?” ovo je definitivno drugo “najgore” pitanje ikad! Upravo zato ti predlažemo tri trendi frizure uz koje ćeš uvek izgledati odlično.

Pre početka pravljenja frizura, kosu smo tretirali proizvodima iz AVON ADVANCE TECHNIQUES linije i to ADVANCE TECHNIQUES SUPREME OILES NUTRI 5 COMPLEX ŠAMPONOM ZA KOSU, koji je pogodan za sve tipove kose, a naročito suvu kosu.

Frizura za svaki dan

Nakon što si prosušila kosu, na krajeve nanesi SERUM ZA NEGU KOSE SA ARGANOVIM ULJEM koji ojačava i dubinski neguje kosu. Potom, uz pomoć fena i AVON ČETKE ZA LOKNE napravi blage talase. Zatim dva prednja pramena uveži u repić iza i ispleti neobaveznu pletenicu.

Frizura za izlazak

Najpre smo svojoj kosi pružile dodatnu negu uz pomoć ADVANCE TECHNIQUES SUPREME OILES NUTRI 5 COMPLEX BALZAMA ZA KOSU koji svojom laganom luksuznom formulom neguje i jača kosu. Zatim, na kosu nanosimo SPREJ ZA ZAŠTITU KOSE TOKOM FENIRANJA i SERUM SA PROTEINIMA SVILE koji omekšava kosu. Ispleti francusku pletenicu sa strane i veži rep. Jedan pramen iz repa obmotaj oko gumice kako se ne bi videla i nastavi pletenicu.

Frizura za dejt

Na kosu najpre nanosimo ADVANCE TECHNIQUES SUPREME OILES NUTRI 5 COMPLEX INTENZIVNI TRETMAN ZA BLISTAVU KOSU koji vraća kosi snagu i pruža joj sjaj. Zatim nanosimo DVOFAZNI ELIKSIR U SPREJU SA 5 DRAGOCENIH ULJA koji jača kosu dajući joj sjaj. Od cele kose ispleti jednu “boksersku” pletenicu uz poneki pramen koji ležerno pada sa strane.

Pročitajte još i ovo:

Budi nezaboravna: Sa ovim parfemom nikoga nećeš ostaviti ravnodušnim!

Kako da tvoja koža uvek izgleda sveže?

Isprobale smo, deluje: Nikad lakše do svilenkaste kože!