Ako ste u vezi sa osobom u znaku Lava, Vage ili Bika, uživaćete u kraljevskom tretmanu, koji oni vole da pruže svojim partnerima.

To važi za oba pola – muškarci u ovim znakovima su džentlmeni, šarmeri, nežni i posvećeni, žene su ženstvene, brižne, zabavne i strastvene. Oni uživaju u davanju i najsrećniji su kad uspevaju da usreće svoje partnere.

Naravno, svaka veza je drugačija i sve je individualno, ali ova tri horoskopska znaka najčešće uzimaju za sebe najveći deo zodijačke romantike. Neštedimice obasipaju svoje ljubljene komplimentima, uživaju da priređuju romantična iznenađenja i poklone i ništa im nije teško – ljubav ih inspiriše i podiže do neba.

kolaž 5 3 znaka zodijaka koja će ti u ljubavi pružiti kraljevski tretman

Lav

Ne morate da tražite značenje pojma “ekstra” u rečniku – to je Lav. Moćan vatreni znak, samo po sebi kraljevske prirode, ekstravagantan, sjajan, upadljiv, pametan i zanimljiv. Lav voli kraljevske gestove – organizovaće za vas najveću i najzabavniju rođendansku žurku koju ste ikada imali, vodiće vas na najromantičnija mesta, priuštiće vam raskoš i luksuz i staraće se da uživate u svakom trenutku koji provodite sa njim. Lav, prirodno, postupa sa voljenom osobom sa istom onom ljubavlju i pažnjom koju posvećuje sebi, a to je nešto najbolje što možete da zamislite. Sve u čemu sam uživa – pažnja, romantika, strast, zabava – pružiće i svom partneru, u ogromnim količinama. Kod Lava je sve grandiozno, upadljivo, važno i teatralno. Ljubazan, topao i odan, Lav ume da voli i uživa u ljubavi.

Comments