Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Stanislava Sinđelić će se predstaviti unikatnom kolekcijom “Miraz” koja nastala je kao deo realizacije završnog rada “Marama kao element kompozicije odevne forme” na master studijama odseka za tekstil i odevanje Fakulteta za umetnost i dizajn.

Konceptualno ova kolekcija predstavlja simboličnu sliku velikih devojačkih snova i maštanja, odrastanja i odlaska, te putovanja u neizvesno i uzbudljivo poput novog života i velikog sveta. Stilski, ona je susret sadašnjosti i prošlosti, svesno negiranje aktuelnih modnih trendova, a insistiranje na lepoti i bezvremenosti tradicionalnog.

stanislava sindjelic 1 37. Black n Easy Fashion Week: Modne vinjete

U sasvim specifičnoj i sebi svojstvenoj izložbenoj formi predstavila se i Vladislava Joldžić. Ona je prikazala mini kolekciju inspirisanu formama svoje prethodne master kolekcije.

vladislava joldzic 1 37. Black n Easy Fashion Week: Modne vinjete

Koristeći kombinaciju mat i sjajnih materijala, a uz svedenije forme i geometrijske detalje, kolekcija odražava dizajnerkin komentar na aktuelni trend minimalizma u modi. Modne vinjete su i značajna startna pozicija za promociju mladih modnih nada.

Ovog puta to su studenti II godine francuske visoke škole za modu i modni menadžment Mod’Art Inernational Beograd u klasi profesora Vlade Savića Bojana Staletović, Valentina Feher, Jelena Čović, Melanija Vasić i Tijana Milunović. Mlade dizajnerke predstavile su se projektnim zadatkom na temu “Geometrija”.

Mod Art International 1 37. Black n Easy Fashion Week: Modne vinjete

Istražujući nove forme i teksture one stvaraju autentičan svet u kome, svaka na svoj način, preispituju geometrijske oblike i njihove međusobne odnose, praveći svoje jedinstvene siluete.

Editors choice