Na 38. “Beogradskoj nedelji mode” Reebok će 8, 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza prirediti jedinstvenu modnu izložbenu postavku svoje čuvene Classic Leather kolekcije u kojoj će posebno biti istaknut najnoviji model Classic Tiger Camo, dopunjen kamuflažnim detaljima, kreiran za jesen/zimu 2015.

Tri večeri uzbudljive atmosfere nagoveštava i Reebok izazov “Nothing To Hide“ koji poziva posetioce “Belgrade Fashion Week“-a da okriju nešto posebno o sebi. Svi koji tokom ovog modnog programa ostave na Reebok “zidu“ ličnu poruku koja počinje sa “Ne krijem da….“ dobiće poklon iznenađenje, dok će najorginalnija poruka osvojiti na poklon Reebok Classic Tiger Camo patike. Za dobar provod i odličnu atmosferu na Reebok štandu poslednja tri dana “Belgrade Fashion Week“-a pobrinuće se muzički bend “Sevdah Baby“, DJ Prema i Bege Fank.

Classic Leather Tiger Camo 2 Na 38. Belgrade Fashion Week u Reebok poziva na razotkrivanje

Reebok Classic omiljen među urbanom populacijom i jedan je od najtraženijih lifestyle brendova, već decenijama unazad je povezan sa “street“ kulturom i raznim modnim trendovima, što ljubiteljima ovog brenda omogućava da budu svoji i upečatljivi. Upravo tu posebnost Reebok očekuje da posetioci ovogodišnje Nedelje mode otkriju o sebi.

Comments