Koliko puta vam se dogodilo da krenete od kuće znajući da se nećete uskoro vratiti, a potrebno je da se nađete na više mesta, te svako od njih zahteva nešto drugačiji način oblačenja? To se često dešava, makar onima koji su u “kandžama” savremenog načina života. No, nije teško autfit pretvoriti brzo u takav da odgovara skoro svakoj prilici i situaciji u kojoj se nađete, samo je potrebno da znate nekoliko stilskih trikova koji će vam u ovome i pomoći.

Odredite jednu boju za autfit

Kada vam se dogodi da imate neku sličnu situaciju, potrebno je da budete racionalni pri oblačenju. Nekoliko boja u okviru jednog autfita vam možda neće pomoći, jer ne možete baš svuda tako da se pojavite, posebno kada su u pitanju neke poslovne prilike. Zato se uvek odlučite za jednu boju, u kojoj ćete biti skoro od glave do pete. Najbolji izbor su uvek crna, bela, crvena, koje savršeno odgovaraju bilo kom događaju na kojem se nađete, te vam neće biti potrebno da mnogo toga menjate.

autfiti1 4 ključna trika da vaši autfiti budu prikladni za svaku priliku autfiti 2 4 ključna trika da vaši autfiti budu prikladni za svaku priliku
Comments