Neke devojke vole jaču šminku kako bi njihov izgled bio efektniji. Naglase i obrve i oči i usne, a ako bi im neko pomenuo suptilniju varijantu make up-a, ponašale bi se kao da su im rekli da se ne šminkaju uopšte!

Ipak, jedan od trendova ove godine jeste upravo blaža i diskretnija šminka. Zato vam predlažemo četiri make up-a u roze nijansama koja morate isprobati!

Roze senka

Ako do sada nikada niste koristile roze senku, sada je pravi trenutak da počnete. Bila ona mat ili sedefasta, svetla ili metalik, može biti odlična promena. Za dnevne varijante koristite neke blaže nijanse, a za večernje možete isprobati čak i smokey eye tehniku ali u ovoj boji. Roze senka će vam odlično ići ako vam je odeća u beloj, bež ili sličnoj pastelnoj boji.

pink valentines day makeup graphic eyeliner 600x600 4 make up a u roze nijansama koja MORATE probati

Pink ajlajner

Ako pak volite da više naglasite oči, isprobajte ajlajner ili olovku u nekoj od pink nijansi. Zabavno, drugačije, a dovoljno efektno ako diskretna šminka nije za vas. Sigurno ćete biti primećene, a vaš pogled neodoljiv, bez obzira na to da li imate svetle ili tamne oči. Odlučite se za ovakav make up u večernjim varijantama, na primer, kada se obučete cele u crno. Čak vam ni nakit neće biti potreban!

pink valentines day makeup graphic eyeliner1 600x600 4 make up a u roze nijansama koja MORATE probati
Comments