Pretpostavljamo da već i sama znaš i osećaš koliko ti druženje sa BFF prija, bez da ti neko to i naučno dokaže. Pa ipak, baš zato što je prijateljstvo jako važno u životu svakog od nas, i očigledno ima veliki uticaj, uvek je zanimljivo istražiti koji su to realni benefiti druženja i na koji način naša BFF zaista doprinosi našem, pre svega mentalnom, zdravlju.

BFF ti pruža podršku i oslonac

Koliko god bili u odličnim odnosima sa porodicom, prijatelji daju neki drugi, jednako važan, vid podrške i oslonca. Prosto, pred njima možemo da pokažemo svoje pravo lice i otkrijemo im najdublje tajne, želje i planove, a oni će nas razumeti, podržati i osnažiti da ostvarimo svoje zamisli, da rešimo svoje probleme i prevaziđemo sve izazove. Šta god da radiš, kada imaš podršku, zaista se osećaš bolje i snažnije, osećaš se sigurno i prihvaćeno jer znaš da te niko ne osuđuje zbog tvojih izbora, a sve ovo dalje doprinosi tvom samopouzdanju i veri u sebe. Neprocenjiv efekat, zar ne?

Na tebi je samo da prigrliš svoju podršku i doprineseš svom samopouzdanju tako što ćeš brinuti i o onome što je spolja, a to je tvoja koža. Vichy Mineral 89 dnevni booster će se pobrinuti za to da ona blista i bude jača iz dana u dan – baš kao i ti!

Sa njom se uvek odlično zabavljaš

Istraživanja su pokazala da je mnogima kod prijateljstva najvažnije upravo to da se sa svojom BFF dobro provode i zabavljaju. Ovo je sasvim legitimno – naravno da su se sve avanture i najlepše uspomene desile upravo kada si bila sa svojom najboljom prijateljicom i naravno da ćeš to zauvek pamtiti. Nemoj misliti da je ovo površno shvatanje prijateljstva – jer nije. Što se više zabavljaš i dobro provodiš, prirodno, to si srećnija, a samim tim i zadovoljnija svojim životom. Uz BFF nikada nećeš pomisliti da je ono što radiš pogrešno, niti ćeš se zapitati da li je OK što živiš na taj, a ne na neki drugi način. Prosto, uživaćeš u svom životu i maksimalno izvlačiti ono najbolje iz njega!

BFF te boostuje da izađeš iz svoje zone komfora

Svi živimo u svojim zonama komfora i retko kad se odlučujemo da probamo nešto novo, nešto ludo, nešto neobično i neočekivano. Pritom, ne mislimo samo na upuštanje u razne zabavne avanture poput skakanja padobranom, već i na promenu posla, odlazak u inostranstvo na studije i slično. Pa ipak, kada imaš podršku svoje BFF, osećaš se motivisano, inspirisano i nekako nezaustavljivo i osnaženo. Spremna si da napustiš svoju zonu komfora koja te je ograničavala i pođeš za svojim istinskim željama i potrebama. Ovo nesumnjivo poboljšava i kvalitet tvog života jer otkrivanje novih stvari otkriva mnogo toga i o tebi samoj.

Kao što tvoja BFF boostuje tebe da ostvariš svoj pun potencijal, tako i Mineral 89 dnevni booster omogućava tvojoj koži da izgleda najbolje moguće – hidrirano, boljeg tonusa i otpornije na štetne uticaje zagađenja, stresa i umora – iz dana u dan!

Sa njom možeš da razgovaraš o svemu

Kad god imaš neki problem ili se suočavaš sa nekim izazovom, znaš da sa svojom BFF možeš da razgovaraš o svemu, o svojim strahovima i nesigurnostima, a ona će nekako znati šta treba da uradi – da ti pomogne, da te uteši, da te zagrlii ili da naruči tvoju omiljenu klopu! Ona je uvek tu za tebe i zahvaljujući njoj možeš da prevaziđeš sve što te muči. Ponekad je dovoljno samo razgovarati sa nekim da bi se osetila bolje ili da bi shvatila šta ti valja činiti.

Zahvali svojoj BFF što te bustuje svakog dana i pošalji joj popust od 25% za kupovinu Vichy Mineral 89 dnevnog boostera!

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/weheartit

Ivana

Comments