Ah te zbunjujuće tridesete… Sa jedne strane, jedva si ih čekala jer ti se jako dopada ideja da budeš smela, samouverena žena koja zna šta hoće, ali starenje i nešto lošiji izgled kože sigurno nisi jedva čekala! Da li zbog genetike, da li zbog stila života, počela si da primećuješ prve bore zbog kojih si se, blago rečeno, prestravila. Daj, ništa nije tako strašno kao što izgleda! Ukoliko želiš da iskreno i do kraja uživaš u svojim najboljim godinama, uradi ove stvari za svoju kožu i uvek izgledaj lepo, baš onako kako se i osećaš!

Piling!

Izumrle ćelije su nešto što ti definitivno nije potrebno na licu! Ne samo da mogu da prouzrokuju nastajanje bubuljica (da, čak i u tridesetim!) već utiču i na stvaranje i produbljivanje finih linija i bora (#notgood). Pruži svojoj koži kvalitetan, hranljivi piling nekoliko puta nedeljno i spreči nastajanje oba ova problema.

Kvalitetna anti-aging krema!

O da, vreme je za anti-aging negu. Ukoliko želiš da umanjiš bore, poboljšaš teksturu kože i obnoviš je, naročito zbog uticaja spoljašnjih štetnih faktora, ali i svog stila života, ona je ključna! Šta ti je potrebno? Kada je reč o sastojcima koji su se pokazali kao odlični u borbi protiv znakova starenja, to su svakako hijaluronska kiselina i Pro-Xylane™ koje sada možeš pronaći u naprednoj L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew liniji i to u visokoj koncentraciji!

Dnevna krema iz ove izuzetno delotovorne linije je savršena ukoliko ti je potrebna dodatna hidratacija i preventivna zaštita, ali ne samo to! Ono što ovu kremu čini posebnom je svakako njena efikasnost – da bi se borila protiv starenja kože nisu ti potrebni tretmani laserom ili druge agresivne, radikalne metode, potrebna ti je ova krema jer je klinički dokazano da L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew umanjuje bore, učvršćuje kožu i preoblikuje konture lica!

Noćna krema je takođe važna u tvojoj anti-aging nezi jer koža upravo tokom noći apsorbuje veću količinu aktivnih sastojaka. L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew Night sadrži još bogatije supstance koje će regenerisati tvoju kožu tokom noći, dok spavaš, kako bi ona ujutru izgledala svežije, mekše i sjajnije.

L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew liniji možeš pronaći i serum lagane, kremaste teksture koji se nanosi pre kreme (možeš ga koristiti i samostalno, ako tako više voliš) i koji prodire duboko u kožu te na višem nivou pomaže u podmlađivanju zahvaljujući svom visoko koncentrovanom sastavu.

Ovo nije “samo još jedna anti-aging linija” jer se rezultati stvarno vide već posle nedelju dana – znakovi starenja su znatno umanjeni, a nakon četiri nedelje korišćenja, koža je zaglađena, kao da je preoblikovana! Takođe, ova linija za dva meseca upotrebe umanjuje tri godine izgleda bora, a za šest meseci čak sedam godina. Dakle, tvom neseseru je definitivno potreban “apgrejd”!

revitalift laser renew 4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Masaža!

Masaža lica takođe treba da postane deo tvoje svakodnevne rutine. Ona podstiče cirkulaciju, obnavlja energiju, oslobađa tenziju i redukuje sve fine linije i bore koje te muče. I čak, dovoljno je samo pet minuta svakog dana da jednostavnom masažom poboljšaš izgled i “stanje” svoje kože. Kako? Ujutru nanesi L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew dnevnu kremu kružnim pokretima nagore, a zatim pomoću srednja tri prsta obe ruke, malim kružnim pokretima, izmasiraj i čelo. Primenjuj ovo svakog dana i brzo ćeš primetiti da ti koža prosto blista!

Spavanje!

Kvalitetan san ti je preko potreban! Tokom noći se ne regeneriše samo naša koža (što si već naučila!), već i celokupan organizam, što je ključno za naše zdravlje, ali i blistav izgled. Dovoljno spavaj i tvoja koža će ti biti zahvalna!

Izvor fotografija: instagram.com/lorealskin

Ivana

Comments