Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Novi popularni Gen-Z talas milenijalaca nam i u grani modne industrije donosi nove ljude, koji će istom tek da vladaju.

U najnovija top četiri lica modnog sveta već sada se izdvajaju modeli Faith Lynch, Ajani Russell, India Graham i Ke’andra “Coco” Samone. 

Osim što su ultra popularne i tražene, ove devojke su ujedno šetale i na jednoj od poslednjih revija modne kuće Chanel, dok se na čelu direktora još nalazio preminuli Karl Lagerfeld. Mlade, ambiciozne i evidentno lepe, pokazuju nam da njihovo vreme tek dolazi.

Faith Lynch

View this post on Instagram

dope edit by @apteffect ⚡️

A post shared by Faith Lynch (@faiithlynch) on

Devetnaestogodišnja Faith Lynch koja je otkrivena na koncertu Wiz Khalife Houstonu pre nekoliko godina tvrdi kako nije imala tremu kada je sarađivala sa legendarnom Cindy Crawford. A kako je upoznala Cindy pitate se? Pa provela je čak četiri dana sa njom na plaži dok je radila shooting sa njenom ćerkom Kaiom Gerber. Ova manekenka uživa da sama sebi napravi male spa rituale u vidu mirišljavih sveća i tople kupke. Pored toga uživa da meditira svaki dan pre spavanja. Iako se bavi modelingom i pojavljuje se u nekoliko glumačkih scena u kojima se trenutno oprobava, takođe se probija i na polju pevačice-tekstopisca. U toku New York fashion weeka je otpevala cover čuvene pesme Jolene od Dolly Parton, i napravila prelaz na njenu traku, nakon čega priznaje da je plakala od sreće kao malo dete skoro dva sata.

India Graham

View this post on Instagram

Harper’s Bazaar Arabia June 2019 🐲

A post shared by India Makailah Graham (@igeeeeezy) on

India Makailah Graham tvrdi da se svi njeni snovi trenutno ostvaruju. Osim što njeni inicijali speluju I.M.G, to je ujedno i naziv njene modne agencije (IMG models). Jedno od njenih prvih poslova kao model je bilo još 2017. godine sa Adwoa Aboah Pharrellom, pritom je ovaj model radila dosta puta za Savage Fenty, brend donjeg veša jedne jedine Rihanne. Iako obožava modu, ipak se trenutno fokusira na Ole Henrikksen serume, kao i Supergoop mists i Caudalie eliksire, koji neguju kožu generalno. Želi da se fokusira i da radi beauty kao model, a pritom ističe da mnogo vodi računa o svojoj koži.

Editors choice