Prednovogodišnji 43. “Katapult” u centru našeg glavnog grada, na uglu ulice Zmaj Jovina 8-10 i Knez Mihailove, 1.-17. decembra, od 10-21h, održaće se u galeriji “Progres”, koja predstavlja najmoderniji objekat ovakve vrste u Beogradu.

Katapult 43 4a 43. Katapult“ u galeriji Progres

Unikatni radovi, nakit, garderoba, kolekcije jesen/zima 2014/15, ukrasi za dom, antikviteti i još mnogo toga vas očekuje na 43. “Katapultu”.

Katapult 43 3 43. Katapult“ u galeriji Progres

Izlagači ,”Katapulta’’ su posebni po tome što je svaki komad unikat, dizajn je originalan, a kvalitet je prioritet. Kroz “Katapult” do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.

Katapult 43 6 43. Katapult“ u galeriji Progres

U okviru “Katapulta“ do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe.

Katapult 43 7 43. Katapult“ u galeriji Progres

Svi posetioci manifestacije imaće priliku da u okviru ove manifestacije pogledaju i kupe izložene unikatne predmete po povoljnim cenama i time obraduju sebe i sebi drage osobe.

Pratite Katapult na Facebook stranici!

Comments