Obrni, okreni, sve se vrti oko samopouzdanja, zar ne? Kada se osećaš samouvereno, ceo svet je tvoj i ništa ti ne može stati na put. A taj moćan osećaj želiš uvek i svuda, a naročito na razgovoru za posao! Pa hej, intervju na osnovu kojeg ćeš možda dobiti posao iz snova je sam po sebi dovoljno stresan da bi još razmišljala o tome šta je sa tvojim samopuzdanjem i zašto je ono izostalo. Hvala nebesima pa smo žene, a samopuzdanje je kod nas lako stvoriti – daj nam mnogo dobre odeće i šminke i mi smo spremne na sve!

Dakle, u tome je caka! Da bi popravila svoje samopouzdanje čak i u izuzetno izazovnim situacijama kao što je razgovor za posao biće dovoljno samo da se malo više nego obično doteraš, ali u onoj meri u kojoj se osećaš prijatno i kao ti i – to je to! E sad, pošto smo to rešile, prelazimo na ono naše čuveno: “Šta da obučeš?” Šta da obučeš, a da se osećaš samouvereno i kao “ma, razbiću taj razgovor”?

Ukoliko je firma u koju ideš business-casual kada je reč o načinu oblačenja, uvek možeš da igraš na varijantu pencil suknja + košulja sa printom. Formalno, da, ali ne preterano strogo. Profesionalno, ali i ženstveno. Malo diskretnog nakita i srdačan osmeh na licu – oborićeš ih sa nogu sigurno!

autfit 1 5 autfita u kojim ćeš dobiti dodatno samopouzdanje na razgovoru za posao
Comments