Šta se sve može sa kosom? Mnogo toga i nije važno da li imaš dugu ili kratku kosu, važno je da samo imaš malo mašte, malo volje i još malo inspiracije. Ako nisi baš zainteresovana za menjanje svog stila onda te sigurno neće ni zanimati da nađeš inspiraciju. Kada u jednom trenutku ipak odlučiš da promeniš svoj fazon, bar na dan, jednokratno, onda će ti naši saveti pomoći. Ove frizure će ti pomoći da zablistaš u novoj godini, budeš drugačija, ali pomoći će ti i da definišeš svoj stil, kao i da ga za nijansu unaprediš.

Kika u spuštenom repu 

Kikice i kike privlačile su oduvek pažnju. Mogu da doprinesu da izgledaš svedenije, ali u isto vreme mogu da ti pomognu da istakneš svoju seksepilnu crtu. Ti biraš. Ove godine priželjkujemo da se kika u spuštenom repu više nosi. Naime, ova frizura nije baš tipična, a prilično je jednostvna i možeš da je praktikuješ u onim momentima kada ti kosa i ne izgleda najbolje i kada želiš da je vežeš. I da, ova frizura jeste bolji izbor ako imaš dugu kosu.

Pusti svoje prirodne lokne 

Ako imaš prirodno kovrdžavu kosu, onda ti verovatno mnoge druge devojke zavide. I vrlo je verovatno da ti ne ceniš dovoljno svoje loknice. A to bi baš trebalo da radiš u ovoj novoj godini. Jer – prirodna lepota će sve više dolaziti do izražaja. Nemoj da je dodatno uvijaš, sređuješ ili peglaš. Nemoj da je stilizuješ. Pusti je da se prirodno osuši. Naravno da bi trebalo neko vreme da primenjuješ ove savete, kako bi se tvoja kosa oporavila od silnih preparata koje si koristila kako bi je ukrotila.

Spuštene punđe i repovi 

Spuštene i opuštene messy punđice i repovi će biti aktuelni i u 2020. godini. Ovo su takođe jednostavne frizure za bilo koje prilike. U malo svečanijim prilikama dobro će ti doći spuštena punđa. Naravno, malo ćeš se više potrudi kada su takve prilike u pitanju, ali ćeš za sve ostale prilike imati mnogo više opcija ili bar jednu – onu najlakšu. To znači da je možeš zavezati onako na brzinu i iz jednog puta i pusti je da se prilagodi uslovima. Biće savršena nakon nekog vremena.

Comments