Ako ste imale sreće da poslednjih nekoliko nedelja radite od kuće, na svom kauču ili za radnim stolom, verovatno su trenerke i pidžame postale sastavni deo vašeg autfita. Ali, takođe ste vremenom u potrazi za novim odevnim komadima, pa kada vam standardno odevanje kod kuće dosadi, odevne kombinacije Coco Chanel u kojima se ona odmarala i radila u svom pariskom apartmanu, mogu vam biti sjajna inspiracija. Evo samo nekoliko #workfromhome trikova ove bezvremene ikone stila koje će udahnuti glamur u vaše radne dane kod kuće.

Svila je zaista sjajna

Čini se da je potpuno besmisleno nositi ovaj materijal kada je reč o #workfromhome oblačenju. Međutim, bilo da se radi o svilenoj pidžami, ogrtaču ili svilenoj haljini sa šljokicama, ovaj vrhunski luksuzni materijal učiniće da se osećate kao holivudska zvezda. Uparite ove odevne komade sa nekim papučama, ili, ako želite da postignete potpuno glamurozan look, sa blistavim, ukrasnim salonkama.

Odelo je uvek dobra ideja

Ako video konferencije iz vaše kućne kancelarije zahtevaju nešto ozbiljniji autfit od dukseva ili svilenih pidžama, ne tražite dalje od fenomenalnih kompleta. Odelo je uvek dobra ideja! Pantalone će vam, ukoliko se odlučite za njih, bez sumnje doneti udobnost, ali ukoliko ipak preferirate suknje, onda pokušajte da izbegnete uske, pencil modele.

Comments