San mnogih devojaka je da imaju dugu, bujnu i raskošnu kosu, ali nažalost, ako si i ti jedna od njih, onda ti je jasno da se snovi ponekad teško ostvaruju. Tvoja kosa je jednostavno takva da ne može da izdrži preveliku dužinu, slepljena je, tanka, bez volumena, bez života… Uh, dođe ti da se ošišaš do glave i jednom za svagda rešiš problem zvani: “Šta da radim sa kosom?!”

Naravno, znaš da to nije rešenje, ali ono što može pomoći jesu ekstenzije. Ipak, nisu ni one tako jednostavne za korišćenje – samo ih nakačiš na kosu i to je to. Tako da, ako se prvi put susrećeš sa ovakvim “idejnim rešenjem” za svoju frizuru, evo koje greške ne bi trebalo da praviš:

Ne šišaj se sama!

Kada biraš ekstenzije, možda nećeš moći da pogodiš pravu dužinu pa će one biti duže nego što bi želela. Dakle, trebalo bi da ih ošišaš. Ali! Nemoj ih nikada šišati sama jer možeš omašiti, ali i “napraviti” krajeve koji se neće uklapati u “ostatak” tvoje kose. Dakle, poseti frizera i zajedno osmislite frizuru koja je najbolja kako za tebe, tako i za tvoje ekstenzije. Jer, na kraju krajeva, želiš da izgledaš prirodno, zar ne?

Comments