Svi se generalno borimo protiv uniformisanosti i to tako treba i da ostane. Međutim, u trencuima kada nemaš baš vremena da se spremaš i sređuješ, kada nisi u stanju da dugo vremena izgubiš osmišljavajući svoju odevnu kombinaciju, onda ti neki spremni autfiti mogu zaista da olakšaju posao. Zato ti dajemo predlog pet kombinacija koje možeš uvek da nosiš i da uvek izgledaš odlično, bez razmišljanja da li ćeš pogrešiti u nečemu.

Uvek pri ruci moraš da imaš neku laganu, svedenu bluzu ili majicu koja može da se kombinuje sa različitim odevnim komadima. Ovog puta biramo suknju A kroja, sa floralnim dezenom, koja će ti uz manju torbu i jednostavne baletanke ili ravne sandale izgledati perfektno. Brzo i jednostavno, a sasvim efektno, to je ono šta ti treba kada žuriš.

street style 1 1 5 letnjih uniformi za dane kad ne znaš šta da obučeš

Ukoliko se radi o nekom poslovnom, elegantnijem autfitu koji nosiš tokom letnjih dana, evo rešenja za ona jutra kada nestane inspiracije i ideja. Široke, elegantnije pantalone možeš iskombinovati sa običnom belom majicom sa rukavima ili bez, neke jednostavne sandale sa visokom potpeticom i preko svega toga obuci prsluk koji je poput dugog sakoa, ali bez rukava. Izgledaćeš odlično u svakom trenutku uz ovakav autfit.

street style 2 1 5 letnjih uniformi za dane kad ne znaš šta da obučeš
Comments