Bez obzira na to da li voliš jesen ili ne, to nikako ne znači da ne možeš da je makar učiniš lepšom, prijatnijom, šarenijom… OK, a kako to? Pa šminkom i sjajnim makeup trendovima kojima nećeš moći da odoliš. Videćeš, jesen i nije tako loša!

Ono što je sjajna stvar u vezi sa makeup trendovima je to – da ih je milion! Nedelje mode i dalje traju, a one koje su prošle su za sobom ostavile mnogo ideja i zanimljivih look-ova koje sa nestrpljenjem čekamo da probamo. Pa, ako je i tebi potrebna inspiracija kako da se našminkaš ovih dana i “začiniš” ovu jesen, u nastavku pogledaj koje smo to makeup look-ove izdvojila kao najatraktivnije i definitivno vredne pažnje!

Sigurno i sama znaš da se grunge vraća na velika vrata, a jesen je pravo vreme da “masteriraš” ovaj makeup look! Potrebno je da imaš besprekoran ten (ne previše taman!) oči naglasi nekom nijansom braon, dok ćeš usne “počastiti” takođe jakom, bogatom čokoladnom nijansom. Osim što je #yummy, ovaj makeup look je i prilično misteriozno-zavodljiv!

beauty 1 5 makeup trendova za sasvim drugačiju jesen
Comments