Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Da li si čula za Nikki_Makeup? Iskreno, ja do skoro nisam, ali prvi put kada sam se našla na njenom Instagram profilu, što je bilo nedavno, odmah sam se oduševila makeup estetikom koju Nikki neguje. U suštini, reč je o jednostavnoj, a bombastičnoj kombinaciji, sjajna koža + guste, čak pomalo čupave, obrve + pune usne, koja nije potpuno instagramična, ali je definitivno zavodljiva i nešto što poželimo za sebe već na prvi pogled. Zaista, ja sam se stvarno umorila od istih našminkanih faca svaki put kada uđem na Instagram! Sve isto, sve previše napadno, sve previše fejk. I nikako za stvarni život – samo za Instagram. E zato sam se oduševila makeup look-ovima koje sam videla na njenom profilu – svi su prirodni, jednostavni, a istovremeno prelepi i savršeni! Onako, zaista ističu ono najbolje na ženi i njenu prirodnu lepotu…

Onda, stvar je jasna – na ovo želimo da se ugledamo! Ovako želimo da se šminkamo! A proučavajući estetiku koju Nikki neguje, došli smo do pet jednostavnih makeup trikova za postizanje tog prepoznatljivog blistavog tena, gustih obrva i punih usana. I da, stvarno je lako!

Prajmer nanosi četkicom

Nikki uvek nanosi prajmer četkicom, nikako prstima, i to da bi mogla da kontroliše količinu proizvoda koju nanosi i kako bi sprečila da prajmer dospe tamo gde ne bi trebalo – na obrve, na primer. Takođe, nanošenje prajmera četkicom je dobro i praktično i zato što na taj način možeš da miksuješ više proizvoda – na T zonu možeš da naneseš jedan proizvod, a na ostale delove lica drugi, u zavisnosti od potreba i tipa kože.

Koristi tanju četkicu za konturisanje i nanošenje hajlajtera

I ovde je sve stvar kontrole. Sa manjom, tanjom četkicom ćeš moći preciznije da naneseš i bronzer i rumenilo i hajlajter i definitivno ćeš sprečiti sebe da preteraš sa količinom šminke!

Editors choice