Kakvo vreme vlada, kolika promenljivost u temperaturi i smenjivanju Sunca i kiše, jedno je sigurno, jakna će ti i te kako bi potrebna ovih i narednih dana. Naravno, sve sile molimo da tako ne bude i tokom leta, ali nikada nije loše biti spreman za svaku situaciju, zbog čega smo izdvojili modele jakni koje su trenutno najveći modni trendovi, a ujedno, uz svaki tvoj autfit će izgledati i biti odlični detalji koji sve upotpunjuju na najbolji način.

Kaput “bade – mantil”

Sad će se neko možda zapitati kako to i kaput i bade-mantil, ali pogledaj malo oko sebe, verovatno ćeš negde videti devojke kako nose lagane ogrtače kao kapute. Zaboravile su da se presvuku nakon tuširanja? Ne, radi se samo o jednom trendu koji je postao veoma popularan, a to su kaputi kroja koji podseća na bade-mantile, a koji uglavnom na sebi imaju veoma zanimljive floralne i druge dezene. Daju zanimljiv i jako atraktivan izgled, a uz to, odlično odgovaraju ovim danima koji nisu ni sasvim topli, a ni hladni za neke deblje jakne.

bade mantil 1 5 modela jakni koje su najveći trendovi i najbolji modni detalji ove sezone bade mantil 2 5 modela jakni koje su najveći trendovi i najbolji modni detalji ove sezone
Comments