Koliko god da bismo volele da se osećamo kao Viktorija Bekam i samouvereno šetamo od jutra do večeri u našim cipelama na štiklu od 12 centimetara, završavajući obaveze kao prave #bosslady dame, ovo jednostavno nije realno u stvarnom životu – (čak i gospođa Bekam u zadnje vreme preferira ravne cipele!).

Kada nas čeka dan prepun obaveza, poslovnih sastanaka ili predavanja, trčanja sa jednog kraja grada na drugi, prosto moramo nositi udobnu obuću, jer nije ni privlačno videti ženu koja “nabada” dok hoda u cipelama sa (pre)visokim štiklama i koja se presavija od bolova.

grace lifestyle 1 5 modela ravnih i cipela na štiklu koje su udobne, a istovremeno stylish i lepe!

Međutim, ne moraš se odreći trendi i stylish izgleda radi udobnosti! U duhu prolećnog shopping-a, pronašli smo modele cipela sa štiklom srednje visine, kao i one ravne, koje će savršeno pratiti sve tvoje autfit kombinacije i stajlinge!

Za poslovne prilike, izlazak na dejt ili piće sa drugaricama

Za one situacije kada ti je potrebno malo dodatnog samopouzdanja, ali i za autfite koji jednostavno izgledaju bolje sa cipelom na štiklu, makar i onom nižom, izaberi cipele sa debelom štiklom, u neutralnoj boji koje su lako prilagodljive različitim modnim prilikama.

Nama se posebno dopada Clarks model “Grace Eva” u prljavoj pink nijansi. Ovaj model iako ima štiklu visine 8.5 centimetara, sadrži i udoban Cushion Plus™ uložak koji pruža višesatnu udobnost, tako da ćeš u njima bez problema moći da hodaš ali i da plešeš, ako treba, celu noć!

Grace Eva Dusty Pink Leather 5 modela ravnih i cipela na štiklu koje su udobne, a istovremeno stylish i lepe!

Za žene koje preferiraju nižu štiklu, tu je model Grace Isabella.

Visoke dame, sebi mogu da “dozvole” i potpuno ravne, a elegantne cipele čak i kada nose suknje ili poslovna odela. Za njih predlažemo model Grace Mia, baletanke iz iste serije modela prolećnih cipela. Osim što su bronzano metalik boje koja je posebno popularna ovog proleća, ove baletnake imaju i elastičnu ivicu na risu koja se prilagođava širini stopala za potpunu udobnost.

26123060 A p 14915182789baffa9b3 5 modela ravnih i cipela na štiklu koje su udobne, a istovremeno stylish i lepe!

 

Comments