Suknje su verovatno najpotcenjeniji komadi u našim garderoberima! Razmisli, uvek govorimo o haljinama, torbama i cipelama kao kultnim, must have komadima, dok suknje nekako zapostavljamo, a reč je o jednako važnom odevnom predmetu koji čak možemo da nosimo i tokom cele godine, ukoliko naravno odaberemo pravi model. Ipak, ovoga puta se nećemo baviti seasonless modom već ćemo se fokusirati na aktuelnu sezonu i modele suknji koje ćemo sigurno viđati na ulicama ovog leta.

“Valovite” suknje

Ovaj model suknji je kao stvoren za leto jer ne samo da izgleda slatko i nonšalantno, već je i jako udoban i prijatan za nošenje, uostalom, kao i skoro svaka suknja, zar ne? Valovite, naborane suknje možeš nositi u kombinaciji sa matchy topom što uvek izgleda zanimljivo, a u zavisnosti od tvog ukusa, ali i prilike, možeš odabrati kako simpatičnu mini varijantu, tako i lepršavu maksi. Za plažu ili za dnevni izlazak, ovo je suknja koju ćeš obožavati i nositi gotovo svakog dana!

Suknje na vezivanje

Sa wrap haljine smo prešli na wrap suknje i može se reći da je zamena i više nego dobra! Suknje na vezivanje volimo da nosimo uz pamučne majice i patike za onu opušteniju, dnevnu varijantu, dok ih za veče možeš kombinovati sa ženstvenim topovima i sandalama sa kaišićima. Romantične i ženstvene, ove suknje uvek garantuju dobar izgled, u kojoj god kombinaciji da ih poneseš i sasvim sigurno laskaju svakoj figuri!

Comments