Svaka devojka od stila ima svoje modne lekcije u koje se “kune”, međutim, nije naodmet ponekad uvažiti i univerzalna pravila uz koja će tvoj stil uvek biti na zavidnom nivou. Ako nisi sigurna šta je ono što će važiti u aktuelnoj sezoni jesen/zima, sigurno će ti pomoći male lekcije stila koje smo osmislili u saradnji sa našim omiljenim modnim brendom Max&Co.

Less is More

“Manje je više” je modno pravilo na koje smo nekako najviše navikle i nekako – najviše ga volimo! Zahvaljujući njemu, uopšte se ne osećamo loše kada osmislimo jednostavnu kombinaciju, naročito kada ona spaja naše omiljene crne i bele komade. Naprotiv! Uostalom, to je tako fashion! Dakle, u aktuelnoj sezoni budi dovoljno smela da budeš jednostavna, a predlog savršenog stajlinga je upravo spoj chic bele košulje i crne lepršave haljine sa potpisom Max&Co.

3 2 1 5 modnih lekcija koje svaka devojka treba da zna

Color Mixing

Ako si devojka koja ipak voli nešto upadljivije, za tebe važi druga modna lekcija koja te podstiče da budeš smela i kombinuješ različite boje i tonove. Da li treba da naglašavamo da smo se na prvi pogled zaljubile u žuti Max&Co kaput koji je savršeno istakao ležerni, a trendi spoj haljine od džinsa i moderne bluze na pruge. Nekako, želimo da u ovoj kombinaciji provedemo ceo dan!

5 2 1 5 modnih lekcija koje svaka devojka treba da zna

Casual Chic

Trench mantil je chic, ali jakna koja je osmišljena po uzoru na ovaj “večni” modni komad je casual. Dakle – savršeni miks! Kada nosiš jedan ovakav komad kakav je stylish Max&Co jakna sa aplikacijama, biće dovoljno da kombinaciju upotpuniš crnim komadima jer, kao što smo već naučile, manje je više! Uvek.

4 2 1 5 modnih lekcija koje svaka devojka treba da zna

Accessorizing

Ko je zadužen za to da svaka tvoja kombinacija bude efektna, čak i kada biraš “basic” komade? Aksesoari! Zato je vreme za novu modnu lekciju, a koja podrazumeva da su aksesoari “must have” ove sezone. Radost je još i veća jer sezona jesen/zima dozvoljava da se više nego ikada igraš sa detaljima koje “uključuješ” u svoj stajling, a zato smo mi i oduševljene Max&Co kapom i šalom sa prugama koji u kombinaciji sa roze Max&Co bundicom izgledaju tako cool! Pismo-tašnica je još jedan detalj kojim možeš da “nadogradiš” svoju kombinaciju, naročito kada je reč o statement modelu koji privlači pažnju!

1 2 1 5 modnih lekcija koje svaka devojka treba da zna

Bold Prints

Sličan efekat kao sa aksesoarima možeš da postigneš i odabirom upadljivog printa. Na tebi je da odlučiš da li će print “nositi” tvoju kombinaciju ili ćeš odabrati samo detalje koji će upotpuniti tvoj autfit. Ipak, ako želiš da budeš primećena i ostaviš utisak devojke od stila koja pomno prati trendove, isprobaj Max&Co haljinu sa printom koja se odlično kombinuje sa dugim kožnim čizmama u camel nijansi za savršenu dozu boho stila!

2 2 1 5 modnih lekcija koje svaka devojka treba da zna

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Total Look: Max&Co

Model: Aleksandra Anđelković

Video: Miomir Milić

Ivana Tomić